Koskinen muurina – lue kierrosraportti

Edmonton Oilers voitti Los Angeles Kingsin 2-1. Mikko Koskinen Edmontonin maalilla päästi vain yhden ja torjui 35 kertaa. Edmontonin Markus Granlund pelasi noin 10 minuuttia ilman tehopisteitä.

Pittsburgh Penguins voitti Arizona Coyotesin 2-0. Arizonan Antti Raanta päästi vain yhden maalin, toisen Penguins teki tyhjiin. Suomalainen keräsi 24 torjuntaa. Pittsburgh meni vasta kolmannessa erässä 1-0 johtoon Jevgeni Malkinin maalilla.

New Jersey Devils hävisi Chicago Blackhawksille voittolaukauskisassa 1-2. New Jersey teki ottelun ainokaisensa ensimmäisessä erässä mennen 1-0 johtoon Sami Vatasen syötöstä. Vataselle sattui ottelun kolmannessa erässä ikävä tilanne kun kiekko osui suomalaispuolustajaa kasvoihin. Vatanen meni pukukopin suojiin saamaan hoitoa. Vamman vakavuudesta ei ole tietoa. Chicagon Olli Määttä oli edelleen pois kokoonpanosta sairauden johdosta.