Chicago Bulls niukkaan tappioon

Chicago Bulls hävisi kotonaan Golden State Warriorsille 98-100. Golden State on valahtanut liigan hännille kun joukkueen ykköspelaajat ovat olleet pitkään sivussa. Chicagolla oli mahdollisuus napata pisteen voitto mutta viime sekunneilla Zach LaVinen kolmen pisteen heittoyritys ei mennyt pussiin. Lisäksi kotijoukkue menetti yhdeksän pisteen johtonsa viimeisellä neljänneksellä.

Lauri Markkanen alkaa pikkuhiljaa saamaan juonen päästä kiinni. Markkanen teki muutaman todella komean donkin, joka sytytti kotiyleisöä. Pelistä pystyi aistimaan Markkasen rohkeuden jota suomalaiselta on peräänkuulutettu viime pelit. Markkanen pelasi huimat yli 36 minuuttia ja hän kuittasi itselleen 20 pistettä, kolme levypalloa, yhden syötön ja kolme riistoa. Markkanen oli Bullsin toiseksi paras pistemies. LaVine heitti 22 pistettä

Ottelun loppuhetkillä Markkanen heitti tilanteeksi kolmosella 97-97. Glenn Robinson III donkkasi vieraille voittopisteet ennen LaVinen epäonnistunutta ratkaisuyritystä.

Bullsin valmentaja Jim Boylen kertoi lehdistötilaisuudessa ottelusta

– Meidän täytyy kyetä tasaisempaan 48 minuutin esitykseen. Se on seuraava kehityskohteemme, Boylen kertoi.

– Meillä oli ottelussa hetkittäisiä hyviä jaksoja, mutta myös hetkiä, jotka meidän täytyy hoitaa jatkossa paremmin.