Kolmannessa Espoon derbyssä kolmas jatkoaika – Westend Indians juhli jälleen voittoa

Westend Indians, Classic ja SPV siirtyivät Salibandyliigan puolivälieräsarjoissa 2–1-johtoon, kun Indians kaatoi vieraissa Oilersin jatkoajalla 4-3, Classic kotonaan Happeen 3-2 ja SPV vieraissa EräViikingit 9-4.

Espoon derbyssä Westend Indians johti vielä toisella tauolla 2-0, mutta Oilers tuli heti kolmannen alussa kahdella maalilla tasoihin. Mikael Sieväsen Indiansille luukulta napauttama uusi johto viisi minuuttia ennen loppua nostatti jo haastajan toiveita, mutta Oilers tuli vielä. Santeri Lindfors ryösti pallon keskiviivalla ja ampaisi laukomaan terävän laukauksen takakulmaan. Espoolaisten kolmas jatkoaika kolmannessa kohtaamisessa päättyi jo ensimmäisellä minuutillaan Öljymiesten erheeseen. Ensimmäisen ottelun jatkoaikamaalillaan ratkaissut Sylvester Raikamo hukkasi oman maalin edessä nopean syöttönsä Indiansin Aaro Astalalle, jonka syötöstä Niko Laiti kiskaisi pallon takayläkulmaan.

Tampereella mestari Classic oli jälleen kerran tiukoilla sitkeää Happeeta vastaan, vaikka Eemeli Salin laukoikin pelin puoliväliin mennessä kahdella maalillaan taululle 2–0-johdon. Eemil Ukkonen päätti nousunsa Happeen avausosumaan, ja Aaro Helinin takatolpalta ohjaama 3–1-maali sai vielä päätösjaksolla jatkokseen Peter Kotilaisen kavennuksen. Viimeiset 18 minuuttia Classic ja tänään kokoonpanosta puuttunutta ykkösmaalivahti Lassi Torisevaa tuurannut Pietari Jääskeläinen pitivät kuitenkin verkkonsa puhtaana.

Vantaalla EräViikingit kykeni vielä kuittaamaan SPV:n nopean 0–2-johdon ja nousemaan kolmannessa erässä tilanteeseen maalin päähän, mutta viimeisellä kolmeminuuttisella Peliveljet meni menojaan. Joni-Arttu Siepin 4–6-osuman jälkeen ehti Sieppi vielä laukoa illan kolmantensa ja Sami Koski sekä Tommi Hakala työntää pallot helsinkiläisten tyhjään verkkoon.

Nokian KrP:n ja TPS:n kolmas kohtaaminen jännitetään keskiviikkona Tampereella.