Scroll Top

KIRJA: MENESTYVÄ JOUKKUE – ONNISTU VALMENTAVANA ESIMIEHENÄ

IMG_6885

Valmentajaksi ei synnytä, vaan valmentajaksi kehitytään.”

Menestyvä joukkue syntyy oikeasta asenteesta, hyvästä ilmapiiristä ja hyvästä tuloksesta – eli ihmisistä, jotka toimivat oman sisäisen motivaationsa innostamina.

Valmentaminen on systemaattista, tavoitteellista ja ihmistä arvostavaa johtamista. Se ei ole mikään muoti-ilmiö, vaan sillä on potentiaalia uudistaa työelämää.

Kirjan kirjoittajat ovat sisarukset Antti ja Elina Parviainen. Antti on pitkän linjan urheiluvalmentaja, joka on viime vuosien ajan valmentanut Suomen jääpallomaajoukkuetta, ja molemmat ovat tehneet työuransa monipuolisten yritys- ja järjestömaailman kehittämistehtävien parissa.

Urheiluvalmentamisen opit kiinnostavat johtajia. Valmentajat ovat suosittuja esiintyjiä ja tunnelman kohottajia. Usein on kuitenkin vaikea viedä heidän oppejaan työelämän arkeen. Antti on yli 30 vuoden aikana yhdistänyt systemaattisella tavalla urheiluvalmennuksen oppinsa yritysmaailmaan ja rakentanut sen pohjalta selkeän viitekehyksen johtamiselle ja esimiestyölle.
Tässä kirjassa esitämme ajatuksia ja konkreettisia työvälineitä, joiden avulla esimies voi keskittyä oleelliseen – ihmisten johtamiseen – ja valmentaa yksilöistä menestyvän joukkueen. Joillekin se tulee luonnostaan ja toinen joutuu tekemään sen eteen enemmän töitä, mutta kaikille se on mahdollista.

Kirja on tarkoitettu esimiehille ja valmentajille, jotka haluavat johtaa yksilöitä ja rakentaa menestyvän joukkueen.

Kirjaan on myös haastateltu valmentajia, johtajia ja kehittäjiä urheilu- ja yritysmaailmasta: mm. Aram Aflatuni, Risto Anttonen, Teemu Japisson, Antti Korpiniemi, Kristiina Kumpula, Panu Liira, Mirjami Mäkinen, Risto Nieminen, Camilla Tuominen ja Erkka Westerlund. Heidän kokemuksensa ja näkemyksensä tuovat lisää rikkautta kirjan sanomaan.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.