Katsaus sinivalkoisten lasien läpi yön NHL-kierrokselle

Jo lauantain alkuillasta nähtiin primetime-peli, joita tulee tällä kaudella riittämään. Vastakkain asettui Carolina Hurricanes ja Chicago Blackhawks. Carolina oli koko ottelun niskan päällä ja Blackhawks pelasi teoriassa kahdella ketjulla. Suomalaiset olivat hyvässä pelivireessä. Erik Haula sai syöttöpisteen 1-0 maaliin, jonka Andrei Svechnikov viimeisteli. Kolmannen erän kahdessa maalissa syöttöpisteen sai Sebastian Aho. Ensimmäisen maaleista teki Jordan Staal ja toisen Andrei Svechnikov. Canesin Teuvo Teräväinen onnistui laukomaan tolppaan. Chicagon Olli Määtälle ei tullut tehoja, mutta suomalaispakki pelasi hyvä ottelun.

Embed from Getty Images

Montreal Canadiens kohtasi Toronto Maple Leafsin. Canadiensin Joel Armia pääsi kolmannessa erässä yksin läpi ja onnistui maalinteossa. Lisäksi Armia sai syöttöpisteen Jonothan Drouinin maaliin. Toronton Kasperi Kapanen ei kirjauttanut tehopisteitä.

Embed from Getty Images

Boston Bruins voitti St. Louis Bluesin suoraan 3-0. Tuukka Rask jatkoi loistavia otteitaan ja piti kauden toisen nollapelinsä. Bruins ja Blues olivat viime kauden finaalipari.

Calgary Flames ja Winnipeg Jets kohtasivat kauden ensimmäisessä ulkoilmaottelussa. Winnipeg voitti ottelun 2-1. Patrik Laine onnistui syöttämään Josh Morrisseyn maalin ja kirjautti näin ollen tehot 0+1.

Philadelphia Flyers ja Columbus Blue Jackets ottivat mittaa toisistaan. Flyers vei ottelun kunnon ilotulituksen päätteeksi 7-4. Joonas Korpisalo päästi ottelussa kuusi maalia. Blue Jackets oli vielä toisella erätauolla 2-3 johdossa mutta viimeisessä erässä Flyers laittoi mustan reppuun viisi kertaa.

Embed from Getty Images

Minnesota Wild voitti Los Angeles Kingsin 5-1. Minnesotan kapteeni Mikko Koivu teki joukkueelleen 4-1 -osuman. Wild voitti nyt kolmannen ottelunsa putkeen ja se pääsi vihdoin jumbosijalta pois.

Tampa Bay Lightning kohtasi Nashville Predatorsin. Nashvillella Pekka Rinne oli huilivuorossa ja Juuse Saros pääsi tolppien väliin. Nashville voitti ottelun jatkoajalla 2-3.

Embed from Getty Images

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.