Chicago Bullsilta vaisu esiintyminen kotiavauksessa – Markkanen ei löytänyt heittovirettään

Lauri Markkasen edustaman Chicago Bullsin kauden ensimmäinen kotiottelu päättyi selvään 84-108 tappioon hallitsevaa mestaria Toronto Raptorsia vastaan. Bullsin kausi on alkanut yhdellä voitolla ja kahdella tappiolla.

Embed from Getty Images

Ottelu eteni puolustusvoittoisesti aina taukoon saakka, jonka jälkeen vierailijat kuitenkin karkasivat tukevaan johtoasemaan. Bulls tuskaili etenkin heittopelinsä kanssa, sillä niin kahden kuin kolmen pisteen heitotkin upposivat vaisuilla prosenteilla.

Kotijoukkue ei löytänyt pysäyttäjää Toronton tähtipelaajalle Pascal Siakamille, eikä hyvänä heittäjänä tunnetulle OG Anunobylle. Siakam oli koko kamppailun pisteykkönen 19 pisteellään. Anonoby heitti puolestaan 17 pistettä.

Markkasen pistesaldoksi jäi jo toisessa ottelussa putkeen yhdeksän pistettä. Suomalaisen heitto ei ollut vielä uomissaan, sillä hän upotti kymmenestä pelitilanneheitostaan vain kolme. Markkasen tilille tosin kirjattiin mukavat kolme riistoa. 

Kauden ensimmäinen peli tuotti Markkaselle vielä 35 pistettä, mutta edelliset kaksi ottelua on ollut suomalaiselle hankalia. Hän jäi koko viime kaudella vain neljästi alle 10 pisteen.

Härkäpaitojen parhaana hääri tilastojen valossa Wendell Carter Jr., joka upotti 12 pistettä ja raapi 11 levypalloa. 

Bullsin kausi jatkuu tiistain vastaisena yönä avausvoittoaan metsästävää New York Knicksiä vastaan.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.