Houston Astros tasoitti World Series-sarjan

Houston Astros on voittanut vieraissa Washington Nationalsin 1-8. Samalla Astros tasoitti ottelusarjan 2-2:een.

Embed from Getty Images

Kuten Gee jo ennakossa puntaroi, starting pitcher -valinnat olivat molemmilta joukkueilta omituisia mutta ainakin Astrosin puolelta onnistunut. Jose Urquidy teki sen mikä häneltä vaadittiin, eli hän piti oman osuutensa aikana Natsin nollilla. Urquidy syötti 5.0 IP, 2 H, 0 R, WHIP 0.40 ja ERA 0.00. Kyseessä on loistava suoritus noinkin kokemattomalta pelaajalta mutta kuten todettua, on mahdotonta tietää mitä kulisseissa tapahtuu. Meksikolainen on saattanut syöttää niin hyvin ja varmasti treeneissä, että hän oli oiva valinta tähän paikkaan niin ykkössyöttäjät saivat kasata itseään.

Yhden juoksun Astros antoi Josh Jamesin toimesta. Muut neljä relief pitcheriä onnistuivat loistavasti.

Embed from Getty Images

Nationals oli yhtä hukassa kuin edellisessä pelissä, eikä sillä ollut mitään mahdollisuuksia houstonilaisia vastaan. Syöttäjänä aloitti edellisen pelin totaalisen huonosti pelannut Patrick Corbin eikä ottelu tälläkään kertaa sujunut aivan toivotulla tavalla.

Astros pääsi aloittamaan juoksujen tekemisen jo ensimmäisessä inningissä kun ensin Jose Altuve tuli kotiin ja heti tämän perään Michael Brantley. Tilanne oli jo 0-2 vieraille. Neljännessä inningissä Robinson Chrinos löi home runin ja samalla kotiin tuli Carlos Correa.

Nationals pääsi tekemään ainoan juoksunsa kun Gerardo Parra toi täyspesä-tilanteen jälkeen itsensä kotiin.

Embed from Getty Images

Ottelun seitsemännessä innissä nähtiin jo lopullinen niitti kun Astros teki neljä juoksua. Alex Bregman löi home runin full base-tilanteesta ja kotiin tuli Michael Brantley, George Springer ja Kyle Tucker.

Tänään sunnuntaina pelataan vielä National Parkissa ja sen jälkeen on vuorossa matkustuspäivä ja tiistaina pelit jatkuu Astrosin kotipyhätössä ja mestaruus on ensimmäistä kertaa katkolla.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.