KÄSISVIHJE: Cocksin Mestarien liigan taival jatkuu Vantaalla

Riihimäen Cocks voitti keskiviikkona upeilla esityksillä Dickenin Suomen Cupissa ja tänään Cocks ja sveitsiläinen Wacker Thun kohtaavat Energia Areenalla D-lohkon ”jumbofinaalissa” Mestarien liigassa. Joukkueet ovat niin tasaväkisiä kuin vain pystyy olemaan. Kumpikaan ei ole voittanut otteluakaan ja maaliero on lähes sama.

Cocks pääsee peliin ehjällä ja vahvalla kokoonpanolla. Cocksin ainoa riski on suomalaisille kovinkin tuttu ylimielisyys ja henkseleiden paikuttelu ja mikäli näihin virheisiin sorrutaan Thunin kanssa, turpaan tulee että helisee. Kyseessä on kuitenkin Sveitsin mestari ja kyseisessä maassa käsis on askeleen edellä Suomea.

Cocksin onneksi Wacker Thunin ykköstykki Ron Delhees on ollut viimeiset ottelut sivussa kentältä loukkaantumisen vuoksi. Thun on maansa pääsarjassa ennen viikonlopun otteluita vasta viidennellä sijalla, tosin ainoastaan kaksi pistettä kärjen perässä. Thunin veräjänvartijaksi palasi maajoukkuemaalivahti, joten joukkueella on kaksi huippuluokan veräjänvartijaa päivän peliin.

Joukkueet kohtasivat syyskuussa Sveitsissä ja ottelu päättyi tasan 26-26. Kyseiset luvut eivät tänäänkään kauhean kaukana ole. Gee pahaa pelkää, että riihimäkiläiset lähtevät liian ylimielisinä hakemaan ensimmäistä Mestarien liigan voittoa ja Seppo tekee kepposen. Lisäksi Vantaan Energia-Areenalla on turha pelata overia, se on nyt opittu kymmenessä pelissä. Kenttä on todella hidas ja Gee veikkaa, että joukkueet lähtevät pelaamaan tarkasti, joten poimitaan kaksi eri betsiä.

Ottelu näkyy TV2:lta.

KÄSIPALLO, MESTARIEN LIIGA

Riihimäen Cocks – Wacker Thun
Kello 15:15

Wacker Thun +1.5 @ 1.90 täältä bit.ly/Gee888
Panos: Small

Ottelun maalimäärä alle 53.5 @ 1.85 täältä bit.ly/Gee888
Panos: Medium

Kirjoittaja: Geemedia

Jaa Sosiaalisessa mediassa

Kommentoi tätä kirjoitusta

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry työkalupalkkiin