KÄSISVIHJE: Cocks kohtaa Mestarien liigassa norjalaisen Elverumin

Tänään lauantaina käsipallon ja vedonlyönnin ystäville on luvassa herkkua, kun Riihimäen Cocks pelaa poikkeuksellisesti Vantaan Energia Areenalla Mestarien liigaa norjalaista Elverumia vastaan. Ottelu on nähtävissä suorana Veroradion kanavalta 2.

Kuva: Riihimäen Cocks

Cocks on hallinnut Dickenin kanssa suomalaisia käsipallokenttiä jo vuosia. Se on edennyt lähes aina Europeleihin mutta kyseisissä otteluissa on tullut seinä vastaan aina alkuvaiheessa. Jälleen Cocks etsii Mestarien liigan avausvoittoa tänään.

Joukkueet kohtasivat 14.10 Norjassa ja kotijoukkue otti niukan voiton maalein 28-27. Cocks oli Norjassa raajarikkoisena, sillä joukkueen kapteeni ja kotimaisen käsipallon ehdoton ykkösnimi Teemu Tamminen oli tuolloin katsomon puolella loukkaantumisen johdosta. Tänään Tamminen on täydessä pelikunnossa ja auttaa joukkuetta todella paljon. Lisäksi maaottelutauolla sivussa ollut Nico Rönnbergkin on tänään Cocksin avauksessa, joten riihimäkeläiset tulevat olemaan todella hankala vastus norjalaisille.

Mutta Elverum on Elverum ja Cocksilta puuttuu edelleen Mestarien liigan voitto. Elverum lähtee täysin motivoituneena peliin sillä joukkueelle ei kelpaa kuin voitto.

Gee uskoo, että tänään tullaan näkemään äärettömän tasaväkinen, fyysinen ja nopea ottelu, jossa mässäillään maaleilla. Lisäksi Cocks tulee olemaan todellinen kivi norjalaisten kengässä, mutta valitettavasti se ei riitä.

Lähdetään kokeilemaan otteluun seuraavia betsejä:

KÄSIPALLO, MESTARIEN LIIGA

Riihimäen Cocks – Elverum
Kello 16:00

Over 54.5 maalia @ 1.80 täältä bit.ly/Gee888
Panos: Medium

Elverum voittaa @ 1.98 täältä bit.ly/Gee888
Panos: Small

 

 

 

Kirjoittaja: Geemedia

Jaa Sosiaalisessa mediassa

Kommentoi tätä kirjoitusta

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry työkalupalkkiin