KÄSISVIHJE: Mestarien liiga jatkuu yhdellä ottelulla

Käsipallon Mestarien liiga jatkuu tänään yhdellä ottelulla kun Sveitsissä, Gümligenin Mobiliar Arenalla kotijoukkue Wacker Thun kohtaa kivikovan puolalaisryhmän, Wisla Plockin. Lähtökohdat otteluun ovat huomattavan selkeät, sillä Wisla johtaa Mestarien liigan D-lohkoa ja Wacker Thun on lohkossa viimeisenä ja se metsästää edelleen historiansa ensimmäistä voittoaan.

Wacker Thun pelasi viimeksi 11.11 Vantaan Energia Areenalla kun Riihimäen Cocks otti joukkueesta komean voiton maalein 31-29. Thun kävi ottelussa jo usean maalin johdossa mutta pelin edetessä sen pakka meni sekaisin ja Cocks kiilasi ohi. Thun on edelleen ilman voittoa eikä se sitä valitettavasti nappaa tänäänkään, kun vastaan asettuu timanttisen kova puolalaisryhmä.

Embed from Getty Images

Wisla Plock johtaa komeasti D-lohkoa ja sillä on tämä ilta mukaan lukien vielä kolme peliä jäljellä, ennen kuin Mestarien liigan lohkovaihe saadaan päätökseen. Löysäilyyn joukkueella ei ole todellakaan varaan, sillä Dinamo Bucuresti, Ademar ja Elvelum hengittää niskaan aivan perässä. Lohkosta menee kaksi joukkuetta suoraan jatkoon ja Wisla Plock haluaa olla varmasti toinen kyseisistä joukkueista. Wisla Plock on todella fyysinen joukkue. Tänään se marssittaa kokoonpanoonsa peräti kymmenen yli 190cm pelaajaa, joten sveitsiläisryhmä saa todella miettiä puolustuksensa kuntoon mikäli he mielivät pitää lukemat siistinä.

Embed from Getty Images

Gee lähtee hakemaan ottelusta overia. Thunin maalikeskiarvo viidessä viimeisessä pelissä on yli 29 maalia. Samaan joukkue tänään tuskin yltää mutta periksi se ei anna kotiyleisön edessä. Wisla Plockin maalikeskiarvo viidessä viimeisessä pelissä on yli 30 maalia, joten tilastollisesti tänään nähdään yli 60 maalin maaginen rajanylitys. Ainoa riski overille on kotijoukkueen todellinen sulaminen mutta siihen on vaikea uskoa. Lähdetään hakemaan overia panoksella small.

 

KÄSIPALLO, MIESTEN MESTARIEN LIIGA

Wacker Thun – Wisla Plock
Kello 21:00

Over 54.5 maalia @ 1.81 ComeOn
Panos: Small

Kirjoittaja: Geemedia

Jaa Sosiaalisessa mediassa

Kommentoi tätä kirjoitusta

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry työkalupalkkiin