Scroll Top

KÄSIPALLO: Miesten toinen loppuottelu tänään Karjaalla

Käsipallon miesten SM-finaalit jatkuvat tänään Karjaalla kun BK-46 isännöi kestosuosikki Riihimäen Cocksia. Yleisö pääsee nauttimaan käsipallon SM-finaalien tunnelmasta 11 vuoden tauon jälkeen. BK-46 voitti Mikael Källmanin valmennuksessa mestaruuden vuonna 2006. BK-46 venyi vuonna 2007 vielä SM-pronssille, mutta sen jälkeen juhlinta on jäänyt muille joukkueille.

Ensimmäisessä finaaliottelussa Riihimäellä eilen lauantaina Cocks voitti odotetusti BK-46:n 31-25. Cocksin peli parantuu kausi kaudelta ja siihen on todella pitkä matka, että Suomesta löytyy joukkueelle haastaja. Joukkue ei hävinnyt runkosarjassa otteluakaan ja se eteni ensimmäisenä suomalaisjoukkueena Euroopan cupin lohkovaiheeseen. Cocksin ylivoimaa Suomessa on vaikea kuvailla mutta karjaalaiset saavat syödä aika vahvaa aamupuuroa, mikäli mielivät tänään voiton napata.

Finaalisarjassa on mielentoinen tilanne, sillä BK-46:ssa pelaa Andreas Rönnberg ja Cocksissa Nico Rönnberg.

– Cocks on pelannut hemmetin hyvin koko kauden ajan, mutta luulen, että voisimme voittaa yhden ottelun kotikentällä. Pitää ajatella positiivisesti ja saada asenne kohdilleen, isoveli Andreas sanoi Yle Urheilulle.

Cocksin ja koko liigan ehdoton ykköshahmo on Teemu Tamminen. Tamminen on edustanut kotikaupunkinsa Riihimäen Cocksia vuodesta 2005 alkaen ja on saavuttanut seuran kanssa kahdeksan Suomen mestaruutta. Tamminen kuuluu myös Suomen käsipallomaajoukkueeen tärkeimpiin pelaajiin.

Kuva: Cocks.fi

Kuten todettua, on päivänselvää kumpi otteluun lähtee suosikkina. Vedonlyöjille vinkkinä kun kohteet aukeavat, että ottelussa tulee mitä todennäköisemmin yli 56.5 maalia.

Suomen mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa.

Yle näyttää ottelun suorana lähetyksenä alkaen kello 16:15.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.