Karjala-turnaus pelataan marraskuussa – liput nyt myynnissä

Yksi kotimaisen maajoukkuekiekon vuotuisista virstanpylväistä on marraskuussa pelattava Karjala-turnaus. Tänä vuonna tämä perinteikäs Euro Hockey Tourin kotimaan turnaus pelataan heti kuun taitteessa, 3.-6. marraskuuta.

Vastaansa Leijonat saa Hartwall Arenan uumenissa tutut vastustajat: torstai-iltana 3.11. kaukalossa mittaa Suomesta ottaa Venäjä, lauantaina 5.11. Suomi kohtaa Tshekin ja sunnuntaina 6.11. Karjala-turnauksen päätösottelussa Leijonat saa vastaansa naapurimaa Ruotsin keltapaidat.

Suomi ottaa tänä vuonna varaslähdön uuteen kauteen jo nyt syyskuussa, kun World Cup käynnistyy viikonloppuna Torontossa. Kotimaassa maajoukkueen ruoriin uuden kauden alkaessa astuneen Lauri Marjamäen ja tämän valmennusryhmän otteita pääsee seuraamaan aitiopaikalta Karjala-turnauksessa.

Suomen joukkue Karjala-turnaukseen julkistetaan lokakuun viimeisellä viikolla ja tuolloin selviää, mitä uudistuksia päävalmentajan vaihtuminen tuo Leijona-miehistöön. Taistelutahtoa, motivaatiota ja Suomelle tuttua joukkuepeliä kaukalosta ei tule puuttumaan, kun Leijonat marraskuun pimeydessä luistelee kotimaan jäälle. Kotiturnauksen voittamisen lisäksi kovatasoinen turnaus on pelaajille ykkösluokan näytönpaikka keväällä siintäviä MM-kisoja ajatellen.

Yleisölle Karjala-turnaus tarjoaa jännittävän kiekkoviihteen lisäksi elämyksiä myös kaukalon ulkopuolella. Suomen otteluiden yhteydessä esiintyvät artistivieraat, live-juontajat ja muut Arenan oheistapahtumat takaavat, että paikalla viihtyvät kaikenikäiset kiekkofanit.

Pääsyliput Karjala-turnaukseen myy tuttuun tapaan Lippupiste, tarjolla on sekä ottelu- että päiväkohtaisia lippuja aikuisille ja 5-15 -vuotiaille lapsille. Suomen pelien pääsyliput alkaen 29/12€, muut pelit 12/8€, viikonlopun päiväliput (sis. päivän molemmat ottelut) 35/17€.

LÄHDE: SJL

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.