Kaapo Kakko komeasti maalin makuun NHL:ssä

New York Rangers voitti Los Angeles Kingsin 4-1. Rangersin nuorukainen Kaapo Kakko onnistui maalinteossa. Suomalaisen maali oli hänelle kauden kahdeksas. Kakko on tehnyt eniten pisteitä Rangersissa 18-vuotiaana pelaajana. Ennätys syntyi tammikuussa. Lisäksi Kakosta tuli Rangersin kautta aikain toinen 18-vuotias pelaaja, joka on tehnyt saman kauden aikana kaksi ottelun voittomaalia. Toinen henkilö on Manny Malhotra (1998-99). Artemi Panarin ja Tony DeAngelo viimeistelivät Rangersin voittolukemat kolmannen erän lopussa.

Winnipeg Jets voitti Chicago Blackhawksin 5-2. Ottelu alkoi Winnipegin kannalta huonosti, sillä Chicago oli karannut ensimmäisessä erässä 2–0 -johtoon. Jets pääsi kuitenkin tasoihin kolmannessa erässä, minkä jälkeen vierasjoukkue oli täysin turisteja. Patrik Laine laittoi kiekon tyhjään maaliin ottelun lopussa. Lisäksi hän sai syöttöpisteen Kyle Connorin maaliin, joka syntyi 20 sekuntia ennen päätösvihellystä.

Detroit Red Wings jatkoi isojen kiusaamista kun se voitti Boston Bruinsin 3-1. Bostonin maalille vain hetki ennen ottelun alkua komennettu Tuukka Rask torjui 17 kertaa. Jaroslav Halak ilmoitti huonovointisuudesta juuri ennen ottelua ja Raskille tuli hommia.