Emil Ruusuvuori putosi yhden sijan ATP-listalla

Emil Ruusuvuori putosi yhden sijan miesten kaksinpelin maailmanlistalla sijalle 102. Viikko sitten Ruusuvuori ylsi toistaiseksi parhaaseen sijoitukseensa 101, mutta himoittu paikka sadan parhaan joukkoon jäi saavuttamatta.

Ruusuvuori hävisi sunnuntaina Rotterdamin ATP-turnauksen karsinnassa Ranskan Gregoire Barrerelle. Aiemmin viikolla suomalainen hävisi Montpellierin turnauksen toisella kierroksella Slovakian Norbert Gombosille. Montpellierin turnaus oli Ruusuvuorelle uran ensimmäinen ATP-pääkiertueella.

Miesten maailmanlistan kärjessä jatkaa Serbian Novak Djokovic perässään Espanjan Rafael Nadal ja Sveitsin Roger Federer. Australian avoimen tennisturnauksen finaalissa Djokovicille hävinnyt Itävallan Dominic Thiem on neljäntenä.