Jokerit pelaa tänään viimeisen pelinsä ennen joulutaukoa

Jokerit pelaa viimeisen ottelunsa ennen joulua tänään lauantaina, kun Hartwall Arenaan vieraaksi saapuu Dinamo Riika. Helsinkiläisten kokoonpanoon tulee pieniä muutoksia sitten torstain.

Antti Niemi jatkaa tänään maalilla pelattuaan toissa päivänä puolet ottelusta Lokomotiv Jaroslavlia vastaan. Janis Kalnins on tervehtynyt sairastumisestaan ja on tänään mukana kokoonpanossa. Puolustuksessa mennään seitsemällä miehellä, kun Tommi Kivistö on jälleen takaisin rivissä.

Isompia muutoksia tulee hyökkäykseen, kun Steve Moses on sivussa sairastumisen vuoksi. Aleksi Halme ja Ahti Oksanen ovat tänään mukana ketjuissa ja Konsta Hirvonen palaa kokoonpanoon 13. hyökkääjäksi. Mika Niemi on terveenä sivussa, loukkaantuneiden listalla jatkavat Oliver Lauridsen, Nicklas Jensen ja Saku Mäenalanen.

Jokerit on ottanut pisteitä kuudesta peräkkäisestä pelistään ja voittanut niistä viisi. Torstaina Lokomotiv oli niukasti parempi voittomaalikilpailun jälkeen vauhdikkaassa ottelussa, jossa nähtiin varsinaisella peliajalla peräti kahdeksan osumaa. Jokereista osuivat Marko Anttila, Brian O’Neill, Mikko Lehtonen ja Peter Regin. Veli-Matti Savinainen on neljän (1+3=4) ja Lehtonen kolmen (2+2=4) ottelun pisteputkessa.

Helsinkiläiset ovat läntisessä konferenssissa neljäntenä pisteen päässä Dynamo Moskovasta, jolla on kaksi ottelua enemmän pelattuna. Jokerit voi tänään siis nousta moskovalaisten edelle kukistamalla Dinamo Riian. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa helsinkiläiset kurittivat latvialaisryhmää peräti luvuin 7-2.

Dinamo hyppää Hartwall Arenan jäälle kuuden ottelun tappioputkessa. Joukkue pitää perää läntisessä konferenssissa ja playoff-viivaan on matkaa jo 15 pistettä. Latvian ylpeys tarvitsisi pienen ihmeen päästäkseen vielä mukaan taisteluun pudotuspelipaikasta.

Tämän päivän ottelu alkaa klo 16.00 ja ovet avataan klo 14.30.

Jokereiden kokoonpano:

6 Jesse Joensuu – 93 Peter Regin (C) – 21 Brian O’Neill
19 Veli-Matti Savinainen – 27 Petri Kontiola – 48 Henri Ikonen
25 Henrik Haapala – 37 John Norman – 72 Aleksi Halme
9 Ahti Oksanen – 41 Antti Pihlström – 12 Marko Anttila (A)
26 Konsta Hirvonen

44 Mikko Lehtonen – 51 Alex Grant
50 Viktor Lööv – 18 Sami Lepistö (A)
42 Teemu Eronen – 90 David Sklenicka
4 Tommi Kivistö

31 Antti Niemi (98 Janis Kalnins)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.