Dallasin suomalaiset tehokkaina yön NHL-kierroksella

Florida Panthers voitti Dallas Starsin selvästi 7-4. Florida teki toisessa erässä ja ottelu oli taputeltu. Ottelun tehopelaaja oli Floridan Noel Acciari, joka teki kolme maalia hankki yhden syöttöpisteen. Lisäksi Jonathan Huberdeau teki neljä tehopistettä tehden yhden maalin ja syöttäen kolme. Aleksander Barkov keräsi kaksi syöttöpistettä. Barkov on nyt tehnyt pelaamassaan 34:ssä ottelussa tehot 11+28=39, jolla hän johtaa suomalaisten pistepörssiä. Dallasin Roope Hintz, Miro Heiskanen ja Esa Lindell hankkivat kaikki yhden syöttöpisteen.

New York Rangers hävisi Toronto Maple Leafsille 3-6. Toronton William Nylander ja Mitchell Marner tekivät molemmat kaksi maalia mieheen. Kasperi Kapanen poimi yhden syöttöpisteen. Voitto oli Torontolle kolmas putkeen. Kaapo Kakko kirjautti yli 15 minuuttia peliaikaa mutta hänen tehosaldokseen jäi ikävä -3.

New Jersey Devils sen sijaan hävisi Washington Capitalsille 3-6. Capsin ruotsalaishyökkääjä Niklas Bäckström ja venäläinen Aleksandr Ovetshkin pääsi molemmat maalien ja syöttöpisteiden makuun. Bäckströmille ja Ovetshkinille tuli täyteen 900 NHL-runkosarjaottelua joukkuetovereina. Devilsin Sami Vatanen pelasi yli 21 minuuttia mutta hänen tehosaldonsa jäi pahasti pakkaselle, -3.

Edmonton Oilers hävisi Pittsburgh Penguinsille 2-5. Edmontonin Mikko Koskinen oli luukkuvahtina. Pittsburghin Juuso Riikola pelasi 13:nnen NHL-ottelunsa ja hänen saldonaan on edelleen yksi syöttöpiste. Riikolan esitys oli kuitenkin pirteä ja hän kirjautti tehoikseen +1.