Scroll Top

Jokerit päättää runkosarjansa – Rämö maalissa

13CC4DD3-4937-4E23-B369-E8F9F29AE141

Karri Rämö torjuu Jokereiden maalilla runkosarjan viimeisessä ottelussa Dinamo Riian vieraana. Myös kenttäpelaajien osalta helsinkiläiset tekevät pieniä muutoksia sitten viime pelin.

Kuva: Jokerit

Jokerit kukisti SKA Pietarin tiistaina Hartwall Arenassa ja varmisti näin läntisen konferenssin kolmostilansa. Ryan Zapolski pelasi maalissa ja punakeltaiset ohittivat Mikko Koskisen neljästi Nicklas Jensenin, Eeli Tolvasen, Jesse Joensuun ja Brian O’Neillin toimesta Peter Reginin viimeistellessä loppuluvut 5-3 tyhjiin.

Tänään Riiassa Rämö on torjuntavuorossa. Hän pelasi myös kauden toisen Dinamo-vieraspelin juuri ennen olympiataukoa, kun Jokerit nappasi pisteet luvuin 2-1. Zapolskin pelattua tiistaina saavat molemmat jokerivahdit näin yhden startin ennen lauantaina alkavia pudotuspelejä.

Puolustukseen Jokerit tekee pari muutosta, kun Matt Gilroy ja Oliver Lauridsen jättävät ottelun väliin. Rasmus Rissanen nousee kokoonpanoon ja helsinkiläiset pelaavat torstaina kolmella pakkiparilla. Hyökkäyksessä ainoa muutos on Henri Ikosen nousu ykkösketjun laidalle. Joensuu on tänään 13. hyökkääjä. Loukkaantumisten vuoksi huilaavat edelleen Mike Lundin, Juho Rautanen ja Antti Pihlström.

Sarjataulukon kannalta Jokereilla ei ole panosta illan kamppailussa, mutta hyvä kenraaliharjoitus lauantaita silmällä pitäen on varmasti tilauksessa. Riiassa halli on likipitäen loppuunmyyty, kun Dinamo päättää pelinsä tämän kauden osalta, joten tunnelma on mitä todennäköisimmin katossa ja erinomainen sytyke myös Jokereille.

Tämän kauden keskinäiset ottelut ovat menneet Jokereiden nimiin 2-1. Helsingissä pisteet menivät tasan 3-3 punakeltaisten voitettua syyskuussa ja Dinamon tammikuun lopussa. Arena Rigassa Jokerit siis nappasi vierasvoiton juuri ennen olympiataukoa.

Torstai huipentaa KHL:n runkosarjan ja monilla paikkakunnilla on vielä paljon pelissä. Jokereiden mielenkiinto kohdistuu ennen kaikkea Toljattiin, jossa Sotshilla on voitolla mahdollisuus varmistaa kuudes sija lännessä. Näin Sotshi tulisi Jokereiden vastustajaksi pudotuspelien avauskierrokselle.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.