Jokerit päättää kolmen ottelun vieraskiertueensa tänään maanantaina SKA Pietaria vastaan

Jokerit päättää kolmen ottelun vieraskiertueensa tänään maanantaina SKA Pietaria vastaan. Anders Lindbäck on torjuntavuorossa. Ketjuihin ja pakkipareihin tulee yhdet muutokset.

Vieraskiertue on alkanut kahdella niukalla tappiolla, kun Torpedo oli torstaina parempi numeroin 3-2 viime hetken maalilla ja lauantaina Jokerit taipui Vitjazille voittomaalikilpailun jälkeen 3-4. Nyt helsinkiläiset hakevat paluuta voittokantaan kovavireistä SKA:ta vastaan.

Jo viime pelissä Jokerit teki ketjumuutoksia, joilla jatketaan maanantaina. John Norman pelaa näin ollen ykkösketjun keskellä ja Saku Mäenalanen siirtyy kolmosen sentteriksi. Pakistossa Niklas Friman ja Jonathan Pudas vaihtavat paikkaa päittäin.

Suomen viranomaiset ovat jo aiemmin vapauttaneet tietyt Jokereiden joukkueen jäsenet karanteenista ja nämä ovat pystyneet palaamaan joukkueen toimintaan kotimaassa. He ovat terveitä, mutta eivät voi vielä olla joukkueen mukana vieraskiertueella, koska Suomen ja Venäjän maahantulokriteerit ovat erilaiset covid-tartuntojen suhteen.

Kokoonpanosta sivussa ovat puolustaja David Sklenicka sekä hyökkääjät Julius Junttila, Antti Pihlström, Peter Regin, Veli-Matti Savinainen, Aleksi Halme ja Konsta Hirvonen. Päävalmentaja Lauri Marjamäen ja valmentaja Tony Virran lisäksi vaihtopenkillä valmentajan tehtävässä toimii maalivahtivalmentaja ja joukkueenjohtaja Markus Ketterer.

Jokerit on läntisessä konferenssissa kahdeksantena ja pelimäärä on edelleen 6-8 ottelua pienempi kuin edellä olevilla joukkueilla. SKA on lännessä toisena 13 pistettä Jokereita edellä seitsemän peliä enemmän pelanneena. Pietarilaiset ovat neljän ottelun voittoputkessa.

Kauden ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen päättyi Helsingissä SKA:n voittoon luvuin 4-1. Pietarissa Jokerit ei ole kuudella viime yrittämällä onnistunut voittoa ottamaan, joten tänään on mainio hetki panna putkelle piste.

Illan ottelu alkaa klo 18.30 Suomen aikaa.

Jokereiden kokoonpano:

6 Jesse Joensuu (A) – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill (A)
20 Eeli Tolvanen – 10 Jordan Schroeder – 71 Nicklas Jensen
25 Henrik Haapala – 80 Saku Mäenalanen – 81 Iiro Pakarinen
48 Henri Ikonen – 12 Marko Anttila (C) – 40 Rasmus Lahnaviik

50 Viktor Lööv – 51 Alex Grant
36 Jakub Krejčík – 3 Niklas Friman
4 Tommi Kivistö – 64 Jonathan Pudas
34 Nuutti Viitasalo

39 Anders Lindbäck (98 Janis Kalnins)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.