LASB ja Happee kurittivat häntäpään vastustajiaan

F-liigan miesten sarjan sunnuntain ohjelmassa oli kaksi ottelua, joissa LASB löi kotonaan Tiikerit 6-2 ja Happee voitti vieraissa Nurmon Jymyn 10-4.

Lahdessa laukoi illan ensimmäiset kaksi maalia vasta toisessa erässä isäntien Perttu Koljonen, ja toisella tauolla LASB johti turvallisesti 3-0. Kolmannessa Tiikerit nousi Juuso Salon ja Robert Tarkkasen osumilla yhtäkkiä jo 3–2:een, mutta sitten LASB painoi kaasua ja katosi horisonttiin. Vastikään kutsun maajoukkueleirille saanut Perttu Koljonen laukoi lahtelaisten maaleista kolme, Tuure Ailio syötti yhtä monta.

Illan toisessa ottelussa syötti Happeen Lassi Kotovaara Iiro Lankisen maalintekoon jo 22 sekunnin pelin jälkeen ja laukoi kohta keskisuomalaiset 2–0-johtoon. Ero repesi lopullisesti ottelun toisessa erässä, jonka Happee vei 5-1. Puolustaja Eemil Ukkonen oli maalillaan ja kolmella syöttöpisteellään Happeen tehokkain, Iiro Lankinen sekä Juuso Heikkinen kokosivat 2+1 ja Jami Manninen 1+2. Jymyn maaleista laukoi Didrik Lillas kaksi. Happeen kokoonpanosta puuttui tänään joukkueen syksyn pisteykkönen Peter Kotilainen.

LASB nousi illan voitollaan sarjakakkoseksi toki kolme ottelua enemmän edellään olevaa Classicia ja jäljessään olevaa TPS:aa enemmän pelanneena. Happee nousi pisteen päähän kuudentena olevasta Oilersista. Sarjan hännillä Tiikereillä on viisi, Jymyllä neljä ja Welhoilla kolme pistettä.