Jokerit kohtasi vieraissa Admiral Vladivostokin

Jokereiden idänkiertue jatkui tänään Vladivostokissa. Ensimmäisessä kiertuepelissä helsinkiläiset voittivat Kunlun Red Starin 2-3. Admiralin kanssa Jokerit eivät olleet kohdanneet vielä tällä kaudella. Admiralin kotihali Fetisov Arena on tunnettu pelinopeudestaan sillä kaukalo on tehty NHL-mallin mukaisesti.

Kuva: Mikko Taipale/Jokerit

Ottelun avauserässä nähtiin kaksi maalia. Jokereiden Ahti Oksanen teki avausmaalin Jussi Olkinuoran selän taakse. Admiral tuli tasoihin Martin Bakosin osumalla.

Toisessa erässä Jokerit aloitti niinikään maalinteon. Sami Lepistö teki kauden enaimmäisen KHL-maalinsa laukoen siniviivalta Olkinuoran räpyläpuolelta kiekon sisään. Martin Bakos tasoitti vain hiukan ennen erän loppua.

Kolmannessa erässää ei maaleja nähty. Vaan ottelu meni voittolaukaiskilpailuun asti. Joukkueet vuorottelivat pitkään maalilla mutta kotijoukkueen kahdeksas yritys ratkaisi voiton ja sen laukoi kukapa muukaan kuin Martin Bakos. Näin ollen helsinkiläisten mukaan lähti yksi piste ja pelit jatkuvat sunnuntai-aamuna.