Huuhkajat teki sen ja päätti samalla myös monen suomalaisen vuosikymmeniä kestäneen odotuksen, katso myös upeat video

Huuhkajat teki sen mitä on vuosikymmenestä toiseen odotettu eli otti kauan himoitun arvokisapaikan etenemällä ensi kesän EM-kisoihin. Osa suomalaisista pelkäsi, että mitä jos Suomi ei voita ratkaisevaa ottelua, mutta lajia enemmän seuranneet tiesivät, että kyllä Markku Kanervan suojatit tulevat matsin hoitamaan ja niin myös kävi. Suomi otti Liechtensteinista vakuuttavan 3-0 voiton, Alkutahdit ottelussa löi parinkymmenen minuutin jälkeen Jasse Tuominen, joka pääsi Teemu Pukin syötöstä viimeistelemään pallon maalin. Maali oli Tuomisen maajoukkueuran ensimmäinen, joten parempaan paikkaan ei olisi maali voinut tulla. Myös yleisöstä näki suuren helpotuksen ja samalla monivuotinen tuska poistui katsojista.

Suomi hallitsi ottelua suvereenisti, mutta toista maalia saatiin odottaa toiselle puoliajalle, kun Suomi sai rankkarin runsaan tunnin pelin jälkeen. Teemu Pukki asteli odotetusti pallon taakse ja laukoi sen vuoren varmasti verkkoon ja Suomi siirtyi ottelussa jo 2-0 johtoon ja tässä vaiheessa kisapaikka näytti käytännössä varmalta. Teemu Pukki kaunisteli vielä loppunumeroiksi 3-0.

Kun tuomari vihelsi pelin päättyneeksi oli kaikkien, niin pelaajien, valmentajien kuin fanien pitkä odotus päättynyt ja iso osa yleisöstä oli aivan haltioissaan ja menivät jopa kentälle juhlimaan ja onnittelemaan pelaajia. Kyllä tämä on sellainen kansanjuhla, että tästä tullaan kuullaan vielä pitkään.

Ensi kesä on viimeistään se hienoin ja omalla tavalla oudoin hetki katsoa EM-kisoja, joissa Suomi on ensi kertaa mukana. Olisihan se hienoa katsoa huippumatsi, jossa Suiomi kohtaa vaikka Saksan tai Englanni. Joka tapauksessa 15. marraskuuta 2019 on se päivä, joka tulee jäämään suomalaisen jalkapallon historiaan isoilla kirjaimilla.