Jokereiden Henrik Haapala alkaa olemaan lähellä joukkueen ”joulukuun-pelaaja” -titteliä

Helsingin Jokerit kohtasi maanantai-iltana Lokomotiv Jaroslavlin typötyhjällä Hartwall Arenalla.

Lokomotiv tuli todella kovaa ja ottelu oli tasaista puurtamista. Kolmannen erän lopussa näytti siltä, että vieraat vievät mukaansa kokonaisen pistepotin mutta Henrik Haapala oli toista mieltä.

Haapala iski Jokereille ensin 3-3 -tasoituksen päätöserän lopulla ja osui vielä toistamiseen jatkoajalla varmistaen Jokereille voiton ottelusta. Molemmat maalit hän teki rystypuolelta.

Jokereiden muista osumista vastasivat Jordan Schroeder ja Veli-Matti Savinainen.

Lopulta Jokerit nousi 4-3 -jatkoaikavoittoon.

Entinen Jokereiden pelaaja ja vastikään Lokomotiviin siirtynyt Teemu Pulkkinen pääsi tykittämään joukkueensa kolmannessa erässä johtoon.

Jokerit nousi voiton myötä 43 pisteeseen ja se on kahdeksantena läntisessä lohkossa. Se on pelannut kuitenkin huomattavasti vähemmän otteluita kuin sen edellä olevat joukkueet.

Jokereiden kausi jatkuu keskiviikkona kotiottelulla kivikovaa SKA Pietaria vastaan.