Jokerit kohtaa TsSKA Moskovan vieraissa, katso kokoonpano

Henri Ikonen pelaa sadannen runkosarjaottelunsa KHL:ssä, kun Jokerit kohtaa torstai-illan vieraskamppailussaan liigaa johtavan TsSKA Moskovan.

Kuva: Mikko Taipale/Jokerit

Ikonen pelaa kolmatta kauttaan Jokereissa. Savolaislähtöinen pelaaja on tehnyt 99 pelaamassaan kamppailussa 10+16=26 tehopistettä. Tänään hän hyökkää alkukaudesta tutussa ketjussa John Normanin ja Brian O’Neillin kanssa.

Jokereiden kahdeksan pelin pisteputki katkesi tiistaina, kun Spartak Moskova oli Helsingissä parempi luvuin 3-2. Nyt punakeltaiset lähtevät hakemaan pisteitä sarjakärki TsSKA:n vieraana. Vastus on kovin mahdollinen, sillä moskovalaiset ovat menettäneet 20 pelaamassaan ottelusta vain viisi. Saldo on siis jäätävä 35 pistettä ja piikkipaikka tukevasti hallussa.

Kuva: Mikko Taipale/Jokerit

Jokereiden kokoonpanoon ei tule muutoksia sitten tiistain. Janis Kalnins jatkaa tolppien välissä, puolustuksessa on seitsemän nimeä ja hyökkäyksessä 12. Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat Henrik Haapala, Nicklas Jensen, Antti Pihlström, Steve Moses ja Antti Pihlström. Terveenä kokoonpanon ulkopuolella on Eemeli Räsänen.

Jokerit ja TsSKA kohtasivat syyskuussa Hartwall Arenassa ja viime kauden mestari otti pisteet luvuin 5-1. Kaikkiaan runkosarjakohtaamiset ovat KHL-aikana menneet voitoin 6-7 moskovalaisten eduksi. Ryhmät ovat toisilleen äärimmäisen tutut, sillä pudotuspeleissä on väännetty kolmessa ottelusarjassa.

Tämän illan ottelu alkaa klo 19.30.

Jokereiden kokoonpano:

80 Saku Mäenalanen – 27 Petri Kontiola – 12 Marko Anttila (A)
48 Henri Ikonen – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill
6 Jesse Joensuu – 93 Peter Regin (C) – 19 Veli-Matti Savinainen
9 Ahti Oksanen – 22 Mika Niemi – 72 Aleksi Halme

44 Mikko Lehtonen – 51 Alex Grant
50 Viktor Lööv – 18 Sami Lepistö (A)
42 Teemu Eronen – 7 Oliver Lauridsen
4 Tommi Kivistö

98 Janis Kalnins (31 Antti Niemi)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.