Nats nuiji Astrosin maanrakoon ja otti 2-0 johdon!

World Seriesin toinen ottelu pelattiin viime yönä ja Washington Nationals murskasi Houston Astrosin 3-12. Vielä muutama päivä sitten Astros oli kertoimien perusteella ehdoton mestarisuosikki mutta nyt se on vastaantulija. Ennen World Seriesia Houstonilla toimi kaikki osa-alueet ja nyt se on manageri AJ Hinchin suurin ongelma. Atrosin puolustus on tällä hetkellä repaleina ja nyt joukkueella on matkustuspäivä aikaa nollata tilanne. Tänään ei siis pelata vaan joukkueet siirtyvät Washingtoniin kahden pelin ajaksi.

Embed from Getty Images

Viime yönä kaikki muuttui seitsemännessä innissä. Washington teki kaiken kaikkiaan kuusi juoksua ja Justin Verlanderin peli oli siinä. Verlanderia tuli paikkaamaan Ryan Pressly ja hän saalisti ERA yli 40.00.

Natsin juhlat jatkuivat kolmospesällä kun Bregman sähläsi pallon kanssa ja Nats sai Roblesin pesälle ryöstön seurauksena. Eaton löi heti perään home runin ja Nats kuittasi kaksi juoksua Roblesinkin tultua kotiin. Tilanne oli tässä vaiheessa jo 2-10 ja peli oli taputeltu.

Embed from Getty Images

Washingtonin vire on tällä hetkellä jotain maagista. Geen alkuperäinen World Series suosikki Houston Astros on todellisissa ongelmissa. Joukkueen runko, perusta, Gerrit Cole ja Justin Verlander ovat romahtaneet ja perässä on mennyt koko Astrosin joukkue. Nyt Astrosilla on päivä aikaa saada jotain tehtyä, ettei homma mene ihan 100-0. Mutta ihmeitä saa tapahtua, mikäli Astros voiton haluaa. Mutta koska kyseessä on MLB, mikä tahansa on mahdollista!

Ottelusarja jatkuu Nationals Parkissa lauantaiaamuna 03.08.

Embed from Getty Images

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.