Jokerit kohtaa Torpedo Nizhni Novgorodin

Jokerit saa kapteeni Peter Reginin takaisin kokoonpanoonsa yhden ottelun tauon jälkeen. Lauantain kotiottelussa vastassa on Torpedo Nizhni Novgorod.

Kuva: Mikko Taipale/Jokerit

Regin oli loukkaantumisen vuoksi sivussa torstain kamppailusta, jossa Jokerit hävisi Lokomotiv Jaroslavlille 1-4 Helsingissä. Tanskalaisen vamma oli lievä ja näin hän pääsee pikaisesti takaisin tositoimiin. Regin pelaa tänään samassa ketjussa Saku Mäenalasen ja Brian O’Neillin kanssa.

Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat edelleen hyökkääjät Nicklas Jensen, Steve Moses, John Norman ja Konsta Hirvonen. Puolustaja Eemeli Räsänen ei ole harjoitellut pariin päivään sairastelun takia. Terveenä kokoonpanon ulkopuolella on hyökkääjä Ahti Oksanen.

Jokerit lähtee iltapäivän otteluun läntisen konferenssin seitsemänneltä sijalta kahden peräkkäisen tappion rasittamana. Vastustaja Torpedo taas on pykälän ylempänä kuudentena kaksi pistettä enemmän keränneenä, mutta myös pelattuja otteluja joukkueella on kolme enemmän. Edellisessä ottelussaan torstaina Torpedo hävisi kotonaan Kunlun Red Starille 1-2.

Keskinäiset kohtaamiset ovat tällä kaudella menneet Torpedon eduksi, sillä Jokerit hävisi jatkoajalla niin Nizhni Novgorodissa kuin Helsingissäkin. Tasaisissa kamppailuissa punakeltaiset ovat johtaneet pitkiä pätkiä, mutta menettäneet asemansa lopussa.

Iltapäivän ottelu alkaa klo 16.00.

Jokereiden kokoonpano:

19 Veli-Matti Savinainen – 27 Petri Kontiola – 25 Henrik Haapala
80 Saku Mäenalanen – 93 Peter Regin (C) – 21 Brian O’Neill
6 Jesse Joensuu – 41 Antti Pihlström – 12 Marko Anttila (A)
48 Henri Ikonen – 22 Mika Niemi – 72 Aleksi Halme

44 Mikko Lehtonen – 51 Alex Grant
50 Viktor Lööv – Sami Lepistö (A)
42 Teemu Eronen – 4 Tommi Kivistö
7 Oliver Lauridsen

98 Janis Kalnins (31 Antti Niemi)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.