Jokerit kohtaa kotonaan Kunlun Red Starin – katso kokoonpano

Henrik Haapala

Jokerit tekee useampia ketjumuutoksia torstain kotipeliin Kunlun Red Staria vastaan. Janis Kalnins palaa tolppien väliin pienen tauon jälkeen.

Jokerit hävisi neljännen kerran viiteen viime peliin tiistaina, kun Severstal otti jatkoajalla 2-1-voiton Hartwall Arenassa. Maalinteko takkusi tälläkin kertaa, sillä viiteen viime otteluun punakeltaiset ovat tehneet ainoastaan seitsemän osumaa. Tätä asiaa lähdetään korjaamaan torstaina ja ketjuihin on tehty isoja muutoksia. Nicklas Jensen ja Jordan Schroeder siirtyvät ykkösketjuun Brian O’Neillin rinnalle ja Veli-Matti Savinainen taas kakkosen laitaan John Normanin ja Henrik Haapalan vierelle. Kolmosketjussa pelaavat näin olleen Markus Hännikäinen, Saku Mäenalanen ja Iiro Pakarinen.

Kalnins palaa kehiin pienen tauon jälkeen ja hyvin sillä välin pelannut Samuel Jukuri on tänään varalla. Yhden pelin tauon jälkeen kokoonpanoon paluun tekevät Julius Junttila ja Viktor Lööv.

Jokerit on 62 pisteellä läntisen konferenssin viidentenä, kun joukkueella on runkosarjaa jäljellä seitsemän ottelua. Pudotuspeliviivaan on matkaa kuusi pistettä, joten tilanne on tässä mielessä hallinnassa. Pisteitä kuitenkin edelleen tarvitaan playoff-paikkaan.

Kunlun Red Star päättää kautensa runkosarjaan, sillä joukkue on idässä viimeisenä. Moskovan alueella tämän kauden kotiottelunsa pelannut joukkue sai vaikean startin syksyyn, eikä kurssia ole saatu oikaistua myöhemminkään.

Jokerit ja Kunlun Red Star kohtasivat ensimmäisen kerran tällä kaudella viime viikolla. Tuolloin helsinkiläiset hakivat kaksi pistettä Mytishistä 2-1-voitolla. Brian O’Neill ratkaisi pelin maalillaan kolmannen erän loppuhetkillä.

Tämän illan ottelu alkaa klo 18.30. Suoraa lähetystä voi seurata VSport Jääkiekko -kanavalta ja Viaplay-palvelusta.

Jokereiden kokoonpano:

71 Nicklas Jensen – 10 Jordan Schroeder – 21 Brian O’Neill (A)
19 Veli-Matti Savinainen (A) – 37 John Norman – 25 Henrik Haapala
33 Markus Hännikäinen – 80 Saku Mäenalanen – 81 Iiro Pakarinen
13 Julius Junttila – 41 Antti Pihlström – 12 Marko Anttila (C)

50 Viktor Lööv – 18 Sami Lepistö
90 David Sklenicka – 64 Jonathan Pudas
36 Jakub Krejčík – 51 Alex Grant

98 Janis Kalnins (35 Samuel Jukuri)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.