NHL:ssä pelattiin kaksi ottelua – Tuukka Raskille sattui pimeä hetki

NHL Kiekko

Yön toisessa NHL-ottelussa New York Rangers isännöi Boston Bruinsia. Ottelu eteni tasatilanteessa 2-2 jatkoerään, jossa Bostonin Brad Marchand teki ratkaisevan maalin ja Boston vei mukaansa täyden pistepotin.

Bostonin maalilla oli todella kokenut Tuukka Rask. Raskille sattui ottelun lopussa pimeähkö hetki, josta Boston selvisi kuitenkin säikähdyksellä.

Kaikkien hämmästykseksi minuutti ennen loppua Rask lähti luistelemaan vaihtoaitioon, vaikka peli oli tasatilanteessa.

– Ihan rehellisesti luulin, että olemme tappiolla 1–2. Odottelin, milloin valmentajat kutsuvat minut pois maalilta. Kun oli enää reilu minuutti aikaa, päätin lähteä aitioon itse, Rask naureskeli lehdistötilaisuudessa.

Rask palasi maalille muina miehinä eikä vahinkoa ehtinyt tapahtua. Peli eteni jatkoajalle, ja Brad Marchand ratkaisi ottelun Bruinsin hyväksi.

Bruins on itäisen divisioonan kärjessä 20 pisteellä. Tappioita joukkueelle on kertynyt ainoastaan kolme, ja niistäkin kaksi on tullut jatkoajalla.

Rask on torjunut bostonilaisjoukkueen maalilla upeasti, ja miehen koko kauden torjuntaprosentti on yli 90. Illan ottelussa Rangersia vastaan suomalainen venyi kiekon tielle peräti 33 kertaa.

Yön toisessa ottelussa kohtasivat Montreal Canadiens ja Toronto Maple Leafs. Montrealin kokoonpanoon paluun teki Joel Armia, joka oli ollut sivussa aivotärähdyksen takia.

Toronto varasti pisteet matkaansa lukemin 2-4. Suomalaisia ei nähty tehotilastoissa.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.