Helsingin Jokerit teki itsestään kirjaimellisesti narreja – onneksi ilman yleisöä

F7001C8F-6B74-450C-9725-21300B721F3E

Jokerit hävisi KHL:n torstai-illan ottelussaan sarjan jumbojoukkueelle, Kunlun Red Starille, jatkoajan jälkeen lukemin 4–5. Näin ollen Jokereiden viime aikojen ryömiminen sai jatkoa.

Kunlun karkasi johtoon ensimmäisessä erässä, mutta toinen erä oli Jokereilta vahva. Kotioukkue laukoi komeat 20 kertaa kohti Kunlunin maalia. Hallinasta seurasi myös tulosta, kun Markus Hännikäinen, Nicklas Jensen ja John Norman osuivat kaikki seitsemän minuutin sisällä. Jokereiden kannalta positiivista on se, että joukkueelle todella tärkeä pisteiden tekijä Jensen sai apinan selästään onnistumisellaan.

3–1-johtoa ehdittiin riemuta Jokerileirissä vain hetken, sillä vierasjoukkue maalasi kahdesti erän lopulla ja pukukoppiin mentiin tasalukemissa.

Kunlunin Tyler Wong vei vieraat johtoon heti kolmannen erän alussa, mutta Jokereiden Brian O’Neill tasoitti ottelun erän puolenvälin paikkeilla.

Jatkoajalla vieraiden Ivan Nikolishin iski ratkaisun reilun kahden minuutin pelin jälkeen.

Jokerit on nyt hävinnyt viisi edellisestä kuudesta ottelustaan. Helsinkiläisjoukkue on KHL:n läntisessä konferenssissa viidennellä sijalla. Kunlun sen sijaan majailee itäisen konferenssin jumbosijalla 12:ntena.