Jokereille luvassa todella hikinen iltapuhde Moskovan Dynamoa vastaan – edellisestä pelistä aikaa 22 tuntia ja miehistössä suuri vajaus

Jokerit pelaa viimeisen ottelunsa ennen joulua, kun vieraskaukalossa vastassa on Dynamo Moskova. Anders Lindbäckille ottelu on peräti neljäs neljään päivään.

Ruotsalaisvahti urakoi viikonloppuna maajoukkueessa molemmissa EHT-peleissä ja jatkoi Jokereiden maalilla maanantaina Vitjazia vastaan. Torjuntoja tuli 30 ja Lindbäck hoiti tehtävänsä moitteetta. Tulos jäi valitettavasti laihaksi, sillä Vitjaz vei voiton luvuin 2-1.

Joukkue jatkaa tänään muutenkin samalla kokoonpanolla kuin maanantaina, jolloin pelattiin viidellä pakilla ja kolmella ketjulla. Sami Lepistö urakoi yli 26 minuuttia ja oli joukkueen peliaikakuningas. Ottelu oli kokeneelle puolustajalle kauden ensimmäinen.

Joukkueen riveistä puuttuu tänäänkin useampi pelaaja ja kaksi valmentajaa. Syinä ovat loukkaantumiset sekä viime perjantaina tullut positiivinen koronavirustestitulos, jonka vuoksi viranomaiset ovat asettaneet joukkueen jäseniä karanteeniin tartunnan ja altistumisten takia.

Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat Iiro Pakarinen, Saku Mäenalanen ja Brian O’Neill. Heistä Pakarinen palaa peleihin tammi-helmikuun vaihteessa, Mäenalasen tilaa seurataan viikko kerrallaan ja O’Neill palannee peleihin joulun ja vuodenvaihteen välisissä kotiotteluissa.

Päävalmentajan tehtäviä tänään hoitaa Pekka Kangasalusta. Hänen apunaan vaihtopenkillä valmentajina toimivat Ari-Pekka Pajuluoma ja Markus Ketterer.

Jokerit on läntisessä konferenssissa kahdeksantena ja tämän illan vastustaja Dynamo neljäntenä seitsemän pisteen päässä ja neljä ottelua enemmän pelanneena. Joukkueiden kauden ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen päättyi Helsingissä Jokereiden 6-1-voittoon.

Kiekko putoaa Moskovassa jäähän klo 18.30 Suomen aikaa.

Jokereiden kokoonpano:

6 Jesse Joensuu (A) – 93 Peter Regin – 48 Henri Ikonen
19 Veli-Matti Savinainen (A) – 10 Jordan Schroeder – 12 Marko Anttila (C)
13 Julius Junttila – 37 John Norman – 41 Antti Pihlström
40 Rasmus Lahnaviik – 26 Konsta Hirvonen

50 Viktor Lööv – 18 Sami Lepistö
36 Jakub Krejčík – 90 David Sklenicka
3 Niklas Friman

39 Anders Lindbäck (35 Samuel Jukuri)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.