Jokerit haastaa viime kauden KHL-mestari TsSKA Moskovan

Jokerit haastaa viime kauden KHL-mestari TsSKA Moskovan keskiviikkona klo 18.30 Hartwall Arenassa. Helsinkiläisten maalilla jatkaa Antti Niemi.

Jokerit palasi voittokantaan maanantain vierasottelussa Lokomotiv Jaroslavlia vastaan luvuin 4-1. Henri Ikonen, Steve Moses, Brian O’Neill ja Alex Grant vastasivat maaleista ja Niemi torjui 30 kertaa. Samalla katkesi kolmen ottelun tappioputki.

Kokoonpanoon tulee vain yksi muutos, kun Viktor Lööv palaa riviin. Tommi Kivistö ja Matias Myttynen ovat terveinä sivussa. Loukkaantuneiden listalla jatkavat Veli-Matti Savinainen ja Nicklas Jensen.

Jokerit on läntisessä konferenssissa yhdeksäntenä kahdeksan pelatun ottelun jälkeen. Illan vastustaja TsSKA taas majailee kolmantena voitettuaan yhdeksästä ensimmäisestä pelistään seitsemän. Viimeksi maanantaina joukkue kukisti SKA:n vieraskaukalossa voittomaalikilpailun jälkeen 3-2.

Jokereiden ja TsSKA:n väliset keskinäiset kohtaamiset ovat KHL:n runkosarjassa 6-6. Viime kaudella molemmissa peleissä nähtiin kotivoitot, kun Moskovassa lukemat olivat 5-0 isännille ja Helsingissä Jokerit raapi pisteet luvuin 4-1.

Jokereiden kokoonpano:

25 Henrik Haapala – 27 Petri Kontiola – 9 Ahti Oksanen
48 Henri Ikonen – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill
6 Jesse Joensuu – 93 Peter Regin (C) – 11 Steve Moses
41 Antti Pihlström – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila (A)
26 Konsta Hirvonen

44 Mikko Lehtonen – 51 Alex Grant
42 Teemu Eronen – 18 Sami Lepistö
50 Viktor Lööv – 7 Oliver Lauridsen
77 Eemeli Räsänen

31 Antti Niemi (98 Janis Kalnins)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.