Jokereiden maalilla jatkaa tänään huippuvireinen Karri Rämö

503184EB-9E4E-4D62-94EF-C96989EC04DD

Karri Rämö jatkaa nollapelinsä jälkeen Jokereiden maalilla, kun joukkue kohtaa tiistain kotiottelussa Sibir Novosibirskin. Helsinkiläiset pelaavat ainoan kerran runkosarjassa pelin peräkkäisinä päivinä tiistaina ja keskiviikkona.

Kuva: Jokerit

Rämö pelasi jokeriaikansa ensimmäisen nollapelin sunnuntaina, kun Jugra Hanti-Mansijsk kaatui luvuin 1-0 Hartwall Arenassa. Voitto oli Jokereille kolmas peräkkäin ja kuudes seitsemään viime peliin. Punakeltaisten vire on ollut erittäin hyvä maajoukkuetauon jälkeen.

Peräkkäisinä päivinä pelattavat ottelut tietävät pientä rotaatiota kokoonpanoon, sillä lepovuorossa ovat tänään Pekka Jormakka, John Norman ja Henri Ikonen. Heidän paikkansa ottavat Tomi Mäki, Masi Marjamäki ja Petteri Wirtanen, jotka huilasivat sunnuntaina. Pakisto on säilynyt ennallaan.

Sunnuntaina voittomaalin iskenyt Olli Palola on vakuuttavassa viiden ottelun pisteputkessa, jonka aikana hän on tehnyt 2+5=7 pistettä. Tänään ketjukaverit vaihtuvat, kun rinnalle tulevat Wirtanen ja Marjamäki edellisen ottelun Jormakan ja Mika Niemen tilalle.

KUVA: JokeritO

Hyvässä iskussa on viime aikoina ollut myös illan vastustaja Sibir, jonka kymmenen edellisen ottelun saldo on kuusi voittoa ja neljä tappiota. Siperialaisryhmä saapuu Helsinkiin varmasti sisuuntuneena, sillä vieraskiertue alkoi toissa päivänä Minskissä rumalla 1-5-tappiolla. Sibir on itäisessä konferenssissa sijalla yhdeksän tasapisteissä playoff-viivan paremmalla puolella olevan Salavat Julajev Ufan kanssa.

Jokereiden ja Sibirin kauden ensimmäinen kohtaaminen Novosibirskissä lokakuun lopussa oli tasainen vääntö, jossa kotijoukkue otti kahden ylivoimamaalin turvin 2-1-voiton. Koko KHL:n kenties äänekkäimmän kotiyleisön edessä pelaava Sibir otti johdon avauserässä eikä siitä enää luopunut, vaikka Jokereiden kiri olikin tuottaa tulosta.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.