Jokereiden ketjut uuteen uskoon päivän kotiotteluun Amuria vastaan

Jordan Schroder Andres Lindbäck Jokerit

Jokerit pelasi viimeksi perjantaina, kun SKA:ta vastaan tuli Pietarissa 1-3-tappio. Punakeltaiset hallitsivat kahta jälkimmäistä erää, mutta tulos jäi vajaaksi. Lisää tehoja haetaan nyt ketjumuutosten kautta.

Kalle Kossila siirtyy ykkösvitjaan Brian O’Neillin ja Nicklas Jensenin rinnalle. Myös muissa vitjoissa tapahtuu liikehdintää. John Norman on sivussa sairastumisen vuoksi, eikä loukkaantunut Jordan Schroeder ole vielä valmis palaamaan kokoonpanoon. Senttereinä nähdään näin ollen Iiro Pakarinen ja Veli-Matti Savinainen. Schroederin lisäksi loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat Anders Lindbäck ja Henrik Haapala.

Dynamo, Jokerit ja TsSKA ovat läntisen konferenssissa sijoilla 1-3 tasapisteissä 36 pelatun ottelun jälkeen. Moskovalaisjoukkueet kohtaavat tänään kuumassa paikallispelissä. Severstal on Jokereista kahden ja SKA kolmen pisteen päässä, joten erot kärjessä ovat minimaalisia. Jokaisella pisteellä on iso merkitys.

Tämän päivän vastustaja Amur on idässä yhdeksäntenä tasapisteissä kahdeksantena olevan Neftehimikin kanssa. Habarovskilaisten viime aikojen vire on ollut erinomainen, sillä kolmessa viime ottelussa ovat kaatuneet Salavat Julajev, Traktor ja Severstal. Maaleja on omiin mennyt näissä peleissä vain kaksi.

Jokerit ja Amur kohtasivat lokakuun lopussa Habarvoskissa, jossa lopputulos oli voittomaalikilpailun jälkeen 2-1 kotijoukkueelle. Kaikkiaan KHL-aikana Jokerit on vienyt keskinäiset kohtaamiset nimiinsä voitoin 9-5.

Itsenäisyyspäivän ottelu alkaa klo 16.00 ja hallin ovet avataan tuntia aikaisemmin.

Jokereiden kokoonpano:

71 Nicklas Jensen – 11 Kalle Kossila – 21 Brian O’Neill (A)
13 Julius Junttila – 42 Hannes Björninen – 77 Teemu Turunen
6 Jesse Joensuu – 81 Iiro Pakarinen (A) – 48 Henri Ikonen
33 Markus Hännikäinen – 19 Veli-Matti Savinainen – 12 Marko Anttila (C)

28 Otto Leskinen – 52 Philip Holm
90 David Sklenicka – 51 Alex Grant
4 Tommi Kivistö – 3 Niklas Friman

30 Janne Juvonen (35 Sebastian Katajainen)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.