Justus Annuselle NHL-uran ensimmäinen voitto

Änäri2 Jääkiekko NHL

Justus Annunen torjui uransa ensimmäisen NHL-voiton, kun Colorado Avalanche kukisti Phidalphia Flyersin numeroin 7–5.

Claude Giroux vei Flyersin johtoon avauserässä Rasmus Ristolaisen syötöstä. Colorado kuittasi johto-osuman kuitenkin nopeasti ja iski kuuden minuutin sisään neljästi.

21-vuotias Annunen valittiin marraskuussa AHL:n parhaaksi maalivahdiksi. NHL-debyyttinsä hän teki varhain sunnuntaina Suomen aikaa, kun hän luisteli maalille Ottawa-ottelun toiseen erään. Senators voitti ottelun lopulta jatkoajalla lukemin 6–5.

Dallas Starsin Roope Hintz iski kauden 11:nnen osumansa, kun Dallas kukisti Arizonan 4–1. Hintz vei joukkueensa johtoon avauserässä. Voitto oli Starsille jo seitsemäs peräkkäinen.

Myös Vancouver Canucksin Juho Lammikko onnistui ensimmäistä kertaa tällä kaudella maalinteossa, kun Canucks kukisti Los Angeles Kingsin 4–0. Osuma oli Lammikolle ensimmäinen Canucksin paidassa. Hänet kaupattiin Vancouveriin Floridasta kauden kynnyksellä.