Jani Honkavaaran tilanne HIFK:n peräsimessä?

Kuva: BY-SA

HIFK Fotboll ja joukkueen ongelmat

Kaudella 2013 joukkue voitti Kakkosen nousukarsinnat ja heti seuraavalla kaudella HIFK nousi ilmiömäisesti Veikkausliigaan. Koko jalkapalloileva pääkaupunkiseutu oli sekaisin ja juhlat oli valmiit alkamaan. Tämän jälkeen joukkue oli Veikkausliigassa tasaisesti keskiosassa kunnes alkoi ongelmat. Kaiken edellä mainitun takana on uskomattoman rauhallinen ja mukava herrasmies, joka nauttii joukkueen 100% luottamusta ja kunnioitusta, äidinkielenopettaja Jani “Honsu” Honkavaara.

Kuva: BY-SA

Mutta mikä on Honkavaaran asema tällä hetkellä? Joukkue on sarjan viimeisenä neljä pistettä PK-35:sta perässä ja se kärsii kuuden ottelun tappioputkesta. Tätä menoa HIFK putoaa suoraan takaisin ykköseen ja se olisi todella suuri farssi!

Mutta kaikki on vielä mahdollista! Kausi on puolen välin tietämillä ja hyvällä tekemisellä HIFK:lla on mahdollisuudet mihin vaan! Pukukopissa joukkue nauttii Honkavaaran Luottamusta mutta HIFK:n toimitusjohtaja René Österman, miten on joukkueen johdon laita?

“Honsun tekemiset tietää kaikki ja koko jalkapalloyhteisö arvostaa niitä. On kuitenkin selvää, että tämän hetken tilanne on laskenut luottoa mutta on syytä muistaa ja korostaa, että kyseessä on koko joukkueen ongelmat, ei pelkästään Honkavaaran”

 

“Kuuden pelin tappioputki yhden maalin erolla söisi ketä tahansa. Juteltuani Honkavaaran kanssa tilanne edellyttää kunnon “pommia” ja kaikki on toisin. Honkavaaran potkuja ei ole edes mietitty.”

HIFK kohtaa seuraavaksi 18.6.206 kello 13:30 Töölön jalkapallostadionilla FC Lahden niin jälleen Honkavaaralla on mahdollisuus kääntää punanuttujen suunta.

Kuva: BY-SA

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.