Scroll Top

Hyvät lukijat, MLB on herännyt talviunestaan!

Gamblers MLB

Viime syksynä se päättyi ja nyt se on jälleen alkanut, nimittäin Baseball Major League eli MLB. Kyseessä on maailman ylivoimaisesti suurin baseball-sarja, jonka varsinainen kausi starttaa huhtikuun alussa ja siitä puolen vuoden päästä MLB:n mestari eli World Seriesin voittaja on selvillä.

Embed from Getty Images

Kautta edeltää joka ainoa vuosi kevätliiga eli spring league tai spring season, joka tänä vuonna käynnistyi jo helmikuun 23. päivä. Liiga pelataan aina Floridassa ja se jakautuu kahteen osaan; Grapefruit Leagueen ja Cactus Leagueen.

Pelaajasiirtoja on nähty pitkin talvea ja edelleen yli 100 pelaajaa on vailla joukkuetta. Muistutuksena betsaajille, että älkää ikinä sijoittako suuria summia kevään peleihin. Syöttäjä vaihtuu pelin aikana kymmenen kertaa ja kokoonpanot voi olla mitä tahansa.

Embed from Getty Images

Ketä kannattaa seurata? Vakituisia kestomenestyjiä, joihin palataan myöhemmin. Uutena kandidaattina suurennuslasin alle kannattaa ottaa Yankeesin Aaron Judge, kuka valittiin toiseksi American Leaguen vuoden tulokkaaksi. American Leaguen vuoden tulokas oli Houstonin Jose Altuve. Kyseisiltä nuorukaisilta on lupa odottaa erinomaisia suorituksia tälläkin kaudella.

Tässä kaikki tällä erää! Gee pitää teidät tiukasti kiinni MLB:ssä seuraavat seitsemän kuukautta ja luvassa on uutisia, vihjeitä jne.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.