Hurricanesin suomalaiset tehokkaina – yön NHL-katsaus

Buffalo Sabres kohtasi kotonaan Caroline Hurricanesin. Carolina oli jatkoajan jälkeen parempi lukemin 4-5. Carolinan Sebastian Aho vei joukkueensa 1-2 johtoon ottelun ensimmäisessä erässä. Syöttöpisteen maaliin nappasi Teuvo Teräväinen. Toisessa erässä Teräväinen teki ottelun 1-3 -maalin. Maaliin kuittasi syöttöpisteen Aho. Kolmannessa erässä Buffalon Henri Jokiharju tasoitti pelin 3-3:een. Polvivamman takia sivussa ollut Erik Haula pelasi ottelussa noin 13 minuuttia. Teuvo Teräväinen valittiin ottelun parhaaksi pelaajaksi.

Florida Panthers hävisi kotonaan Winnipeg Jetsille 3-4. Jetsin Patrik Laine nakutti ottelussa kolme syöttöpistettä ja näin hän rikkoi samalla 200 tehopisteen rajan. Floridan Aleksander Barkov teki joukkueensa avausmaalin.

Tampa Bay Lightning murskasi kotonaan New York Rangersin lukemin 9-3. Kaapo Kakko oli sairaana ja näin ollen kokoonpanon ulkopuolella.

Minnesota Wild kohtasi kotonaan Arizona Coyotesin. Minnesota voitti ottelun 3-2. Minnesotan Mikko Koivu antoi syöttöpisteen joukkueensa toiseen maaliin. Arizonan maalilla oli Antti Raanta, joka keräsi 31 torjuntaa.

Edmonton Oilers voitti Colorado Avalanchen 6-2. Edmontonin Mikko Koskinen oli luukkuvahtina. Connor McDavid oli hurjalla pelipäällä tehden kolme maalia ja antaen kolme maaliin johtanutta syöttöä. Coloradon Joonas Donskoi jäi ilman tehopisteitä.

Vancouver Canucks hävisi kotonaan Dallas Starsille 2-4. Dallasin Miro Heiskanen oli mainiolla pelipäällä ja kirjautti itselleen 2 syöttöä ja peliaikaa noin 24 minuuttia. Esa Lindell jäi ilman tehopisteitä mutta kirjautti peliaikaa lähes 25 minuuttia.