Scroll Top

Haastattelussa muaythai-mestari Deo Phetsangkhat

Deo Phetsangkhat

Moikka Deo, mitä kuuluu?
– Hyvää kuuluu. Joululomalla juuri, hyvä hetki hieman levätä.

Kuva: Deo Phetsangkhat

 

Miten tiivistäisit vuoden 2018 kilpailu-, harjoittelu- ja valmennusrintamalla?
– Kaikki on mennyt hyvin. Harjoittelua muokkaan aina sen mukaan kun tiedän milloin ottelen. Pidän kuitenkin itseni koko ajan kunnossa, joten pystyn ottelemaan lyhyelläkin varoitusajalla.

 

Mitkä ovat päätavoitteesi vuodelle 2019?
– Haluan jatkaa ottelemista vielä. Ensimmäinen tavoite on voittaa helmikuussa MM-titteliottelu Milanossa. Ottelu käydään ilman hanskoja, pelkät köydet käsiin laitettuna. Toisena tavoitteena on pitää voittamani WBC-liiton vyö itselläni. Vielä en tiedä missä ja milloin puolustan vyötä.

 

Olet aina positiivinen ja iloinen ja jaat hyvää mieltä valmennettavillesi ja sosiaalisessa mediassa. Mistä iloisuutesi ja energisyytesi kumpuaa?
– Rakkaudesta lajiin. Haluan opettaa thainyrkkeilyä kaikille katsomatta ikään, sukupuoleen tai harjoitustaustaan. Thainyrkkeily urheilumuotona on kaikille hyväksi. Saan tehdä sitä työtä mistä pidän eniten.

Kuva: Deo Phetsangkhat

 

Voitit todella ylivoimaisesti WBC-liiton International Champion-tittelin ja maailmanmestaruusottelu on tulossa Italiassa. Millä mietteillä lähdet kyseiseen otteluun ja mitä tiedät vastustajastasi?
– Tiedän, että vastustajani on erittäin hyvä ja vahva. Hän on WBC-liiton Euroopan mestari thainyrkkeilyssä. Tämä on ensimmäinen otteluni ilman hanskoja, joten olen erittäin innoissani. Aion treenata kovaa myös tähän otteluun, kuten aina. Aion voittaa W.M.B.F mestaruuden ja viedä hänen vyönsä. Tiedän, että hän voitti mestaruuden tyrmäämällä vastustajansa. Ottelusta tulee kova, enkä anna tuumaakaan periksi.

Kuva: Samuli Lindström
Arkistokuva, Deo Phetsangkhat

Terveisesi Geemedian lukijoille?
– Muistakaa pitää keho liikkeessä kaiken ikäisenä. Lajissa kuin lajissa oppiminen jatkuu aina. Pidetään homma nousussa. Älä odota huomista vaan tee se jo tänään.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.