Scroll Top

G – TUTKII: Trampoliinipuisto Rush

kuva 3

Geemedia teki tutkimusretken trampoliinipuistoon nimeltä Rush! Itse Gee ei kerennyt paikalle vaan lähetti matkaan kaksi 10-vuotiasta tyttöä. Tytöt menivät helatorstaina 25.5.2017 avattuun Vantaan Tammiston puistoon, joka sijaitsee osoitteessa muuntotie 3 eli på finska keskellä koko Tammiston tunnettua kaupparykennelmää. Tytöt saivat käteensä 2 tunnin Open Jump -liput.

Vantaan lisäksi Rushin toinen puisto sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä valimotiellä. Siellä Gee on vieraillut ja puisto oli tupaten täynnä.

MIKÄ RUSH ON?

Huomattavan yksinkertaistaen kyseessä on halli, jossa on kymmeniä, jopa satoja trampoliineja. Rushiin voi ostaa eri ajan kestäviä hyppytuokioita, monen kerran- ja kuukausilippuja. Mutta se asia, jonka Gee haluaa nostaa esille on ehdottomasti Rushin monipuolisuus verrattuna kilpailijoihin! Rushissa voi tehdä trampoliineillä, jotka jo sinällään vaativat hyvää fyysistä kuntoa, lähes mitä tahansa. On Bonkers-kerhoja, leirejä sanan varsinaisessa merkityksessä, latauspisteitä mobiililaitteille ja mikä pakottaa Geen antamaan Rushille 10 pistettä on ryhmäliikuntatunnit. Aikuiset voivat mennä ohjatuille trampoliinitunneille, joka vaatii oikeasti kuntoa ja ennen kaikkea parantaa sitä. Trampoliineilla kun tunnin hyppii ja yhdistää siihen liikesarjoja Gee voi taata, että hiki on taattu ja kroppa täynnä maitohappoja!

Trampoliinibuumi tuli Suomeen muutama vuosi sitten ja nyt meillä on kokonaisia halleja sitä varten niin ei voi kuin hattua nostaa. Lapset saadaan liikkumaan ja kansanterveys paremmaksi hitaasti mutta varmasti.

Lisäksi Rush tarjoaa hohtohyppyä DJ:n siivittämänä, firmatapahtumia, kouluokkien vierailuja, polttareita ja tietysti syntymäpäiväjuhlia.

Yhden tunnin lippu on vielä kohtuuhintainen 14€ mutta pidemmän ajan lipuissa homma on ehkä lähtenyt lapasesta. 2 tunnin lippu maksaa jo 26€ ja kallein lippu on 569€ ja se sisältää 50 tuntia pomppimista.

MIKÄ OLI KOEKANIINITTARIEN KOKEMUS?

Puistossa on tilaa riittävästi ja trampoliineja, kaksintaistelupukkeja, yli hypittäviä esteitä jne puistossa on tarjolla yllin kyllin. Hallin ilmanvaihto pelaa loistavasti eikä hapen puutteen tuntua tullut, toisin kuin Superparkissa Geen vieraillessa siellä testimielessä vuosi-kaksi sitten.

Ulkovaatteet sai näppärästi lokeroihin ja puhelimeen sai tosiaan lisää virtaa kun kuvia tekee mieli ottaa.

Lisää tietoa puiston toiminnasta saa osoitteesta www.rushfinland.fi

Geen arvosana, 10- 👍

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.