Scroll Top

FUTISVIHJE: AC Milan isännöi AS Romaa

Eräs maailman kaikkien aikojen suurimmista seuroista, Italian Milanon AC Milan on tällä hetkellä kuin varjo parhaista päivistään. ”Il club più titolato al mondo”, ”Maailman menestynein joukkue” ei ole lähimainkaan sarjataulukon kärkisijoja ja kuntopuntarissa joukkue porskuttaa viimeisenä. Viimeisin voitto 116-vuotiaalta punavalkoiselta on yli kuukauden takaa ja viime ottelussa joukkue otti kuokkaansa 3-0 Napolilta. Varjonsa joukkueen muutenkin huonoon tilanteeseen tekee Silvio Berlusconin myyntisuunnitelmat, joilla seurasta lähtisi noin 50% jonnekin päin maailmaa. Viimeisimpien tietojen mukaan Thaimaahan.

Vierasjoukkue AS Roma elelee täysin päinvastaisessa tilanteessa. Vaikka Juventus menikin menojaan voittaen Serie A:n mestaruuden, haluavat roomalaiset säilyttää kuumeisesti sarjataulukon toisen sijan, sillä silloin joukkue olisi automaattisesti mukana ensi kauden Mestarien liigassa. Takana niskaan hengittää Lazio ja Napoli eikä pistemenetyksille ole varaa.

Geen mielestä Rooma lähtee otteluun suurempana suosikkina kuin bookerit ovat laskeneet, joten poimitaan maistuva ylikerroin lapulle.

ITALIA, SERIE A

AC Milan – AS Roma
Kello 21:45

AS Roma @ 2.00 Bet365

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.