Scroll Top

MLB-VIHJE: Blue Jays – Red Sox

Gamblers MLB

Eilinen MLB-tipsi kaatui Red Soxin pummeihin. Joukkue sai hittejä mutta niistä juoksuiksi päätyi kokonaiset 12%. Kyseessä on sarjan kolmas ottelu ja BJ on voittanut molemmat matsit todella selvästi lukemin 7-0 ja 7-1. Vaikea uskoa, että Red Sox löytää lyöntijyvää tänäänkään.

Kuten jo eilen tuli todettua, Blue Jays johtaa yllättäen koko liigan lyöntitilastoa. Takana kaikilla on jo keskimäärin 30 matsia niin tuurilla kyseinen saavutus ei onnistu. Tänään Red Soxilla valoa tunneliin ei tuo ainakaan syöttäjä, kun vuorossa on Clay Buchholz. Buchholzin kauden kaikki ottelut ovat menneet enemmän tai vähemmän perseelleen ja niistä saavutuksena on ERA 6.03. Mikäli Blue Jaysille ei ole yön aikana tapahtunut mitään suurempaa niin Buchholz ei pysy kummulla edes pelin puoliväliin saakka.

Torontolla ei ole tarjota syöttäjäksi sen kummempaa sateentekijää kun vuoron saa yksi liigan kokeneimmista syöttäjistä, R.A. Dickey. Yli 1500 vuoroparin kokemus kuitenkin tietänee, että Red Soxin lyönti tökkii ja pahasti ja syötöt hutien jatkumiseen luulisi löytyvän.

Ottelu lähenee taas Dickeystä riippuen joko kymmentä tai kahtakymmentä juoksua kanadalaisten kuitenkin korjatessa voiton kotiin. LIVE:ssä kannattaa olla juoksumäärien suhteen hereillä. Kyseessä on kaksi syöttäjää, ketkä eivät tilannetta pysty korjaamaan mikäli syötöt lähtevät menemään vikaan ja se tietää juoksuja.

MLB

Toronto Blue Jays – Boston Red Sox
Kello 20:08

Blue Jays @ 1.93 ComeOn

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.