Fudistipsi Tunisian pääsarjaan!

Tunisian pääsarjassa Ligue Professionelle 1:ssä pelataan tänään todella tärkeä ottelu, kun viidentenä majaileva Club Africain kohtaa sarjassa kolmantena olevan Sfaxien.

Sfaxien joukkue on kriisissä. Ei henkisesti vaan lähinnä fyysisesti. Joukkueen viisi avainpelaajaa ovat loukkaantuneet ja tiimi joutui kutsumaan reservin pelaajia paikkaamaan suurta aukkoa. Reservipelaajat saapuivat eilen Zambiasta 15 tunnin linja-automatkan jälkeen koteihinsa ja tänään heidän pitää olla valmiina välittömästi pelaamaan edustusjoukkueessa. Kaiken kukkuraksi reservijoukkue hävisi CAF-liigan semifinaalissa 1-3.

Club Africain on täydessä iskussa levänneenä. Joukkueesta on sivussa ainoastaan ykkösveskari, muuten joukkue on levänneenä täysin kasassa. Joukkueelle kyseessä on lähes pakkovoitto mikäli he mielivät liigassa kolmen joukkoon saaden suoran paikan ensi kauden CAF-liigaan. Lisäksi voitto juuri Sfaxienista olisi myös henkisesti todella tärkeä sarjan viimeistä yhdeksää peliä ajatellen.

Sfaxienin fanit seuraavat matsia paikallisessa kaljakuppilassa, sillä heiltä otteluun on pääsy evätty turvallisuussyistä.

JALKAPALLO, TUNISIA

Club Africain – Sfaxien
Kello 17:00

Club Africain -0.25 @ 2.00 ComeOn
Todennäköisyys, Small/Medium

Kirjoittaja: Geemedia

Jaa Sosiaalisessa mediassa

Kommentoi tätä kirjoitusta

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry työkalupalkkiin