Kaksi MLB-tipsiä, joita lähdetään hakemaan todennäköisyydellä large!

Se on jälleen aika MLB:lle ja viime yön osunut tipsi raivaa hyvin tietä myös tulevan yön tipsille. Tällä kertaa poimimme joukkueet Wew Yorkista ja Minnesotasta. Joukkueet ovat omissa liigoissaan lähes samalla voittoprosentilla yhtä vahvoja. Eron tämän illan peliin löydämme pitchereistä, jotka ovat kuin yö ja päivä.

Jacob deGrom on yksi liigan parhaista syöttäjistä ja mies on huikeassa vireessä. DeGrom tuli liigaan kaudella 2014 ja hän on siitä asti ollut maaginen. Viime kaudella deGrom rankattiin kauden alussa TOP 3 -pichereihin ja mies lunasti paikkansa taistellen ERA 2.00 lähes koko kauden. DeGromista on vaikea löytää liikaa ylistyssanoja, mutta MLB:n miljoonat tilastot puhuvat puolestaan. Mikäli Mets menestyisi paremmin niin MVP-titteli olisi matkannut viime vuonna tähän suuntaan.

Embed from Getty Images

Tällä kaudella Jason on jatkanut siitä mihin viime kaudella jäi. ERA 0.00 IP 13.00 on huikea saldo! Myös FB ja BF on huippuluokkaa. Mikään ei viittaa deGromin kyykkyyn tänään ja Metsin ulkokenttä saa tehdä juoksuja rauhassa. Jos olet hereillä niin kannattaa ehdottomasti katsoa, miten baseball-palloa pitää syöttää!

Embed from Getty Images

Minnesota Twinsin Kyle Gibson on aloittanut kauden surkeasti. ERA 9.64 IP 4.2 ei ole kaunista katsottavaa ja Metsin tykkitulen alla Gibson sortunee taas. Gibsonilla on menossa kuudes kausi ja koko uran ERA on 4.49 niin tukipilaria tälle illalle Twinsille Gibsonista on turha etsiä.

Lähdetään hakemaan Metsin useamman juoksun voittoa!

MLB

New York Mets – Minnesota Twins
Kello 2:10

Mets -1.5 @ 2.00 William Hill
Osumatodennäköisyys: Large
Panos: Tiny


Arizonassa ainainen kuningas Zack Greinke syöttää voiton Arizonalle!

MLB

Arizona Diamondbacks – Texas Rangers
Kello 4:40

Arizona -1.5 @ 2.45 William Hill
Osumatodennäköisyys: Large
Panos: Tiny

Kirjoittaja: Geemedia

Jaa Sosiaalisessa mediassa

Kommentoi tätä kirjoitusta

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry työkalupalkkiin