F-liiga: Kolme maalia katkopelissä – Miko Kailiala johti TPS:n F-liigan välieriin

Salibandy1

TPS eteni voitoin 4-1 Classicin ja Nokian KrP:n seuraksi F-liigan välieriin, kun se kaatoi Happeen tänään Turussa maalein 4-3. Kokoonpanoon palannut kapteeni Miko Kailiala laukoi joukkueensa maaleista kolme.

Avauserä tahkottiin tasoihin Ilmari Aarelan vietyä Happeen johtoon ja kokoonpanoon poissaolon jälkeen palanneen Miko Kailialan lauottua kotijoukkueen kuitin. Toisessa erässä Happee selvitti ilman takaiskuja viiden minuutin alivoiman, mutta sen jälkeen helähti omissa nopeasti kaksi kertaa. Ville Hirvisuon pitkällä syötöllä maalilta löytämän Miko Kailiala läppäsi illan toisensa, ja seuraavassa vaihdossa Waltteri Vesterinen kiskaisi Happee-puolustajan lavasta karanneesta pallosta jo 3-1. Jami Manninen nosti kolmannessa erässä keskisuomalaiset maalin päähän, mutta tasoituspaikoista paras jäi vain Eemil Ukkosen tolppalaukaukseksi avopaikasta. TPS sen sijaan onnistui, kun Miko Kailiala sinetöi hattutemppunsa Lauri Stenforsin taitavan nousun ja levityssyötön jälkeen. Happeen viimeiseksi onnistumiseksi jäi Eemil Ukkosen kavennus ilman maalivahtia.

Neljännessä otteluparissa Oilers johtaa Westend Indiansia vastaan otteluin 3-1. Joukkueiden viides kohtaaminen on vuorossa maanantaina Tapiolassa.