Ensi yönä luvassa World Series-saagan toinen ottelu!

World Series on saatu käyntiin ja Washington Nationals onnistui ryöstämään voiton Houston Astrosin kotistadionilla lukemin 4-5. Natsin Max Scherzer onnistui kummulla hyvin mutta Gerrit Cole ei ollut yhtä kuuma ja hänen ERA päätyi yli 6.00 ja se on liikaa finaaleissa. Kenttäpelaajista esiin pitää nostaa Natsin Juan Soto kuka pelasi todella onnistuneen pelin ja Adam Eaton. Astrosista kenttäpelaajista onnistui George Springer, joka oli mainiossa vireessä.

ENNAKKOASETELMAT ENSI YÖN OTTELUUN

HOUSTON ASTROS

Houstonin pitää nollata tilanne täysin. Jännitys näkyi joukkueen otteissa ja psykologille on kopissa käyttöä. Mikäli Nats onnistuisi ryöstämään toisenkin vieraspelinsä, olisi se Astrosille katastrofi.

Embed from Getty Images

Ensi yön syöttäjien kanssa vielä arvotaan mutta todennäköisesti Astrosin kummulle kipuaa todella kokenut Justin Verlander. Verlander on ehtinyt syöttää kotonaan postseasonilla 13.2 IP ERA 1.32. Taidoista ensi yö ei jää kiinni vaan lähinnä henkisestä kapasiteetista. Edellisessä ottelussaan Verlander epäonnistui vieraissa Yankeesin vieraissa, joten jos joskus niin ensi yönä oli mahdollisuus olla Herra ja Hidalgo.

Embed from Getty Images

 

WASHINGTON NATIONALS

Nats jatkaa uskomatonta postseason sarjaansa ja viime yön voitto oli miehen työ ja ennenkaikkea koko joukkue onnistui. Kummulle joukkue on sunnitellut laittavansa yhden koko MLB:n kovapalkkaisimmista miehistä, Stephen Strasburgin. Strasburgin kauden ERA oli 2.58. Postseasonilla miehelle on kertynyt jo yli 20 inningiä ERA 1.64. Strasburg on todella vakuuttavassa kunnossa!

Embed from Getty Images

 

Ensi yön taistosta on tulossa aivan huikea näytös, joka kannattaa katsoa mikäli siihen on mahdollisuuksia. Tässä vaiheessa pitchereiltä kysytään hermoja ja muulta joukkueelta 100% sitoutumista. Luvassa on kivikova kamppailu, jonka voittajan tiedämme livenä tai aamulla.

Tsemppiä matsiin!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.