Lauri Markkaselta huikea kaudenavaus!

Lauri Markkasen edustama Chicago Bulls pelasi viime yönä Suomen aikaa kauden ensimmäisen pelinsä. Bulls pelasi Charlotte Hornetsin vieraana ja Hornets vei ottelun todella tiukasti 126-125.

Embed from Getty Images

Suomalainen teki huikeat 35 pistettä, poimi 17 levypalloa, antoi kaksi koriin johtanutta syöttöä ja otti yhden riiston. Markkanen pelasi 34 minuuttia. 35 pistettä sivuaa Markkasen ennätystä.

Markkanen oli kaikilla osa-alueilla todella varma ja huokui itseluottamusta. Kolmen pisteen heitot, joka on hänen vahvuutensa, upposivat huonoilla prosenteilla. Hänellä oli seitsemän kolmeen pisteen heittomahdollisuutta, joista vain yksi upposi.

Itse ottelussa suurin ero joukkueiden välillä oli juuri kolmen pisteen heitot. Chicago heitti 27 pistettä kun Charlotte taasen puolestaan upotti kolmosista huikeat 69 pistettä.

Embed from Getty Images

Markkanen oli Bullsin ehdoton kärkinimi ja koko ottelun paras pelaaja pisteiden valossa. Kukaan muu Chicagon pelaaja ei päässyt yli 20 pisteen, joten Markkanen kannatteli chigacolaisia pelissä mukana.

Kaiken kaikkiaan Bullsin esiintyminen oli viime kauteen verrattuna loistava, vaikka tappio tulikin. Viime kaudella Chicago voitti vain 22 ottelua mutta tällä kaudella joukkueella on huomattavan paljon paremmat mahdollisuudet menestymiseen.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.