Scroll Top

Ennakko ja tipsi ensi yön Bravesin ja Rockiesin väliseen matsiin!

Gamblers MLB

Se on ensi yönä, kuten jokainen päivä tähdistö-viikkoa lukuunottamatta, aika MLB:lle ja tällä kertaa poimitaan ei niin tuttuja joukkueita ja nimiä. Sukelletaan Atlanta Bravesin ja Colorado Rockiesin otteluun. Braves on National Leaguessa yhdeksäntenä 50% voittoprosentilla ja Rockies hiukan perässä sijalla 12.

Bravesin syöttäjänä aloittaa todella mielenkiintoinen nimi, Max Fried! Kolmatta kauttaan pelaava Fried aloitti relief pitcherinä mutta kokemuksen karttuessa nuorimies on tällä hetkellä Atlanta Bravesin Ace-syöttäjä huikealla ERA 1.38!! Fried muistuttaa todella paljon Clayton Kershawia ollessaan vasenkätinen ja omatessaan huikean syöttövalikoiman. Friedillä on vähän vielä nuoruuden laihuutta eli mies koostuu luusta ja nahkasta. Vähän massaa ja sitä kautta voimaa niin Friedillä voi olla huikea ura edessään.

Embed from Getty Images

Friedin vastapuolelle asettuu venezualainen Antonio Senzatela, kenen meriiteissä ei hirveästi ole kerrottavaa. Senzatela on perus ERA 4.00 syöttäjä ja vaatii paljon, että hän kehittyisi Rockiesin ihmeiden tekijäksi.

Embed from Getty Images

Lähdetään hakemaan Bravesin voittoa! Liinat ovat vielä rauhalliset, mutta jenkkien herätessä ihmeelliseen perjantai-päivään, Atlanta lähtee syöksyyn.

MLB

Atlanta Braves – Colorado Rockies
Kello 2:20

Braves -1.5 @ 2.25 William Hill
Panos: Small
Todennäköisyys: Medium

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.