Eetu Luostarinen teki kauden ensimmäisen maalin Floridan paidassa Boston Bruinsia vastaan

Änäri1 NHL 10 Jääkiekko

Florida Panthersin Eetu Luostarinen teki jääkiekon NHL-kierroksella kauden ensimmäisen maalinsa. Luostarinen onnistui kotiottelussa Boston Bruinsia vastaan, kun Florida juhli 4–1-voittoa.

Ottelun kakkostähdeksi valittu 23-vuotias suomalaishyökkääjä ohjasi 2–1-voittomaalin toisen erän alussa polvillaan maalin edestä verkon perukoille.

Tehopisteiden makuun keskiviikon kierroksella pääsi myös Florida-kapteeni Aleksander Barkov, joka oli mukana 3–1-maalissa. Barkovilla on kasassa kauden seitsemästä ottelusta tehot 2+5=7.

Floridan kausi on alkanut täydellisesti, sillä joukkue on voittanut kaikki seitsemän peliään ja on NHL:n kärkipaikalla.

Chicago Blackhawks koki jo kauden seitsemännen tappionsa, kun joukkue hävisi kotiyleisönsä edessä Toronto Maple Leafsille jatkoajalla maalein 2–3.

Chicago johti ottelua avauserän jälkeen 2–0, mutta Toronto kiri rinnalle.

Maple Leafsin voitto-osuman ajassa 61.58 teki läpiajosta William Nylander.

Chicagon maalilla pisteen joukkueellensa torjunut Kevin Lankinen venyi kiekon eteen 37/40 kertaa.

Suomalaispelaajat olivat mukana Dallas Starsin molemmissa maaleissa 2–3-jatkoaikatappioon päättyneessä kotiottelussa Vegas Golden Knightsia vastaan.

Luke Glendening 1–0-maalin avauserässä alustivat puolustaja Miro Heiskanen ja hyökkääjä Joel Kiviranta. Alexander Radulovin 2–1-johtomaalissa toisessa erässä oli mukana puolustaja Jani Hakanpää.