Scroll Top

Copa America alkaa nyt – ohessa pikainen katsaus!

image

COPA AMÉRICA 2016

Jalkapallon Etelä-Amerikan mestaruusturnaus järjestetään tänä vuonna 45. kerran 3.-26.6.2016 välisenä aikana yhdysvalloissa. Edellisen kerran turnaus järjestettiin viime vuonna Chilessä ja ennen sitä vuonna 2011. Viime vuonna turnaus oli osittain sekava pelikieltojen ja loukkaantumisten suhteen ja tämänkään vuoden turnaus ei ole jostain syystä herättänyt suomalaisissa sen suurempia tunteita vaikka estradilla ovat maailman parhaat pelaajat tai vähintään osa heistä. Tämä vuosi on poikkeuksellinen, sillä turnaus järjestetään ensimmäisen kerran Etelä-Amerikan ulkopuolella. Turnaukseen osallistuu 16 maata ja se pelataan kymmenessä kaupungissa. Puolustava mestari on Chile joka pesi viime vuoden finaalissa Argentiinan.

Turnauksen yllä oli synkkiä varjoja lahjussyytteiden johdosta ja vasta viime hetkillä selvisi, pelataanko koko turnausta.

Suomessa otteluita ei näy ilmaiskanavilta vaan luottokortille löytyy käyttöä mikäli matseja aikoo seurata.

Lohkojako on seuraava

image
Geemedia pitää kansalaiset ajantasalla turnauksen tapahtumista vaikka suurin mielenkiinto kohdistunee Euroopan vastaavaan turnaukseen. Turnaus alkaa näillä minuuteilla ottelulla USA – Kolumbia!

Gee toivottelee mukavia hetkiä neljän maanosan huippufudiksen merkeissä koko kesäkuun.

image

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.