Classic varmisti loppuottelupaikan – SSRA taipui kolmannen kerran

Salibandy naiset sb

Classic varmisti ensimmäisenä joukkueena paikkansa F-liigan naisten loppuotteluissa, kun se löi kotonaan Lempäälässä SSRA:n maalein 4-2 ja vei ottelusarjan voitoin 3-0.

Sitkeä SSRA ehätti ensimmäisenä johtoon maalivahti Juulia Katajan alta yli maaliviivan liruneella Linda Holpaisen laukauksella, jonka Sofia Lahti komealla soolollaan kuittasi. Maalin kulmalle noussut Natalia Pitkäkangas siirsi toisen erän alussa kotijoukkueen johtoon, mutta Nanni Niemelän osuma nosti oululaiset vielä kerran tasoihin. Erän puolivälissä Elli Kylmäluoma napautti maalin edestä kakkospallosta 3-2 vieraiden jäähyn jälkikuohuissa, ja vielä ennen toista taukoa oli Kiia Kokon vuoro ehtiä ensimmäisenä irtopalloon ja siirtää Classic jo 4–2-johtoon.

Classic pelasi finaaleissa myös viime keväänä, jolloin TPS oli kuitenkin lopulta vahvempi.

Toisessa välieräparissa TPS–FBC Loisto ovat voitot 1-1, ja joukkueiden kolmas kohtaaminen jännitetään Kupittaalla torstaina.