Nokian KrP katkaisi sarjan – välieräpareiksi Oilers–Westend Indians ja Classic–Nokian KrP

Salibandy1

Nokian KrP nappasi F-liigan viimeisen miesten välieräpaikan, kun se kaatoi vieraissa SPV:n 3-2 ja vei ottelusarjan voitoin 4-2. Välieräparit ovat näin derbyt Oilers–Westend Indians Espoossa ja Classic–Nokian KrP Pirkanmaalla.

Tänään nähtiin maaleja vasta toisessa erässä, jossa ensin Juuso Keskinen ja Kim Hyrkkösen tasoituksen jälkeen Konsta Haukkala veivät vuorollaan Peliveljet johtoon ja kiinni sarjan venyttämiseen. Kolmas erä oli kuitenkin ennakkosuosikki KrP:n. Mikko Laakso tasoitti kaukolaukauksella heti erän ensimmäisellä minuutilla, ja KrP:n selvitettyä Olli Arkkilan jäähyn oli ratkaisun vuoro. Vili Liponen tarjoili kulmavapaalyönnin kovin vapaaksi jääneelle Kim Hyrkköselle, joka linkosi takatolpan viereen illan toisensa ja ottelun voittomaalin.